sambutan-kanggo-jackson-kabupaten2

Pandhuan kanggo ngunjungi Jackson County!

blog

Terusake informasi babagan sing anyar ing Jackson County.

Iki Apa Kita

Dolan maring akeh permata ruangan, mlumpat ing toko, lan nikmati acara musiman. Klik ing kene kanggo ngunjungi galeri lan nemokake sing ora kaduga ing Jackson County, Indiana.

Calendar

Deleng kabeh acara khusus kanthi milih tanggal ing tanggalan utawa kanthi ngeklik garis abang kanggo dhaptar lengkap.

ngulandara diwiwiti

Jackson County, IN

Kanthi koleksi area rekreasi luar ruangan sing akeh lan kegiyatan sing ramah kulawarga, para pengunjung bisa nemokake macem-macem kegiatan kanthi ngubungi kita ing Pusat Pengunjung Jackson County. Supaya gampang dituju, kita sakjam ing sisih kidul Indianapolis, sak jam lor Louisville, KY, sakjam saka Cincinnati, OH, lan hop-skip-and-a-jump saka Bloomington lan Nashville, Indiana. Cukup njupuk Exit 50 saka Interstate 65 banjur deloken. Acara lan festival sing apik kanggo kulawarga, supaya sampeyan bisa nggawe wektu sing ora iso lali. Kita disaranake supaya sampeyan dadi pilihan kanggo kabeh informasi sing dibutuhake kanggo ngrancang petualangan sabanjure menyang Jackson County, Indiana. Klik ing kene kanggo pandhuan cilik menyang Jackson County!

 

Kutha Kecil Kita

20190108_153639
Freetown

Platted ing 1850, komunitas cilik iki bangga karo warisane. Lungguh ing dalan negara 58 lan 135, sampeyan bisa mlaku-mlaku saka Museum Freetown-Pershing, omah kanggo akeh harta karun kalebu salah sawijining bison 7 Jackson County, menyang toko es krim utawa Sgt. Rick's American Cafe lan BBQ. Freetown minangka papan taunan Freetown Freedom Fest. Jelajahi deso sing apik kanggo Pabrik Anggur Salt Creek lan rasakake anggur sing menang penghargaan nalika ndeleng lanskap sing apik.

img_4979
Brownstown

Komunitas iki ngrayakake minangka kursi kabupaten lan omah sing nduweni sejarah sing apik kanthi gedhong pengadilan negara dadi ibu negara kabeh situs bersejarah ing saindenging komunitas lan kabupaten sekitar. Komunitas seneng bisa dadi pemenang penghargaan Pameran Jackson County. Brownstown lenggah ing US50, yaiku dalan gedhe pantai lan dalan utama kanggo transit wétan lan kulon. Nalika lungguh ing bukit-bukit ing alas alas Jackson-Washington State lan alas Nasional Hoosier, jarak kasebut mung 10 menit saka I-65.

crothersville-1
Crothersville

Mung mlumpat cepet saka I-65 lan US 31, Crothersville minangka macan sing bangga lan taunan Festival Abang, Putih lan Biru. Festival kasebut mengeti patriotisme lan Bendera Amerika. Iki pisanan ditindakake ing taun 1976 nalika Amerika Serikat ngrayakake rong taun kaping rong taun. Aula Hamacher nduweni peran penting ing jantung komunitas sing maju iki. Akeh acara komunitas lan teater nedha bengi sing bisa dirasakake ing papan bersejarah iki. Mrico karo restoran lan toko, iki minangka mitra kidul kita ing perhotelan Jackson County.

mellencamp-mural
Seymour

Seymour gampang diakses ing Exit 50 ing I-65, US 50, US 31 lan Indiana 11. Meedy W. Shields lan garwane Eliza P. Shields ndhaptar lapangan kutha Seymour tanggal 27 April 1852. Seymour tuwuh kanthi cepet tambahan Railway Ohio lan Mississippi ing taun 1854 lan banjur dadi kutha paling gedhe ing Jackson County. Seymour nawakake industri, blanja, pamondokan, panedhaan lan festival lan acara hebat, kalebu Seymour Oktoberfest, sing ngurmati warisan Jerman County Jackson. Induktor Hall of Fame Rock'n Roll John Mellencamp lair ing Seymour, lan para pengunjung bisa njelajah pirang-pirang landmark ing saindenging komunitas kasebut. Seymour uga dadi situs rampokan sepur pisanan ing donya dening Reno Gang sing misuwur. Pusat kutha sing apik nawakake macem-macem kesempatan, nanging ora bakal kelangan sing dirasakake ing kutha cilik.

Bridge Medora Covered State State 235 ing Medora.
Medora

Medora dununge ana ing sisih kidul kidul Jackson County lan nawakake pemandangan sing apik banget lan rasane kutha cilik kasebut. Mampir jembatan paling dawa telung jembar ing Amerika Serikat, dununge ing Indiana 235 utawa deleng Pabrik Bata Medora sing bersejarah. Medora minangka conto keramahan lan sing nyata sajrone Medora Goes Festival Jambon ing Oktober utawa ing Festival Natal Medora ing wulan Desember. Medora bisa diakses saka US 50 utawa Indiana 235.

img_4031
Vallonia

Vallonia minangka pemukiman pertama ing Jackson County lan malah dadi kapital pertama negara kasebut. Vallonia dununge ing njaba kursi kabupaten lan bisa diakses saka Indiana 135. Benteng Vallonia minangka pangeling babagan sejarah Vallonia ing wiwitan taun 1800-an lan urip ing wulan Oktober nalika Festival Benteng Vallonia Dina. Bukit-bukit lan tombol-tombol kasebut katon saka Vallonia lan sawetara pasar pertanian lan papan produksi bisa ditemokake ing sekitar wilayah kasebut, sing kondhang amarga kanton lan semangka sing enak.

njelajah sejarah Jackson County

Atraksi Sejarah

Salah sawijining obyek wisata paling gedhe suwene 60 taun yaiku Brownstown Speedway, sing ana ing Fairfields Jackson County. Balapan dianakake wolung wulan suwene taun ing jalur rereget, lan kita menehi macem-macem kelas. Pengunjung uga bisa njelajah sejarah Jackson County ing enem museum, kayata Museum Frefield Field Army Airfield lan Museum Fort Vallonia. Penggemar sejarah bisa nyinaoni peran Jackson County ing Railway Underground, sing nulungi para budak sing lolos tekan kebebasan. Uga ana sawetara jalur bersejarah, jembatan sing ditutupi, lan lumbung bunder sing bisa ditonton pengunjung.

Penyayang seni seneng

Adegan Kesenian Lokal

Penyayang seni bakal seneng ngunjungi koleksi seni sing beda-beda ing Jackson County. Pusat Seni Selatan, Koleksi Seni Swope, lan Dana Brownstown kanggo Seni Indiana kabeh nyumbang kanggo budaya ing wilayah kasebut. Pengunjung uga bisa melu acara ing salah sawijining bioskop komunitas lan lelungan kanthi cara kanggo ndeleng luwih akeh seniman lokal.

rekreasi ruangan paling apik

Rekreasi njaba

Kanggo para penggemar ruangan, Jackson County nawakake macem-macem pilihan rekreasi. Pengungsi Margasatwa Nasional Muscatatuck nyedhiyakake kesempatan moro, mancing, lan nonton manuk. Sampeyan bisa nemokake ing kemah sing cocog karo petualangan omah sing adoh banget saka alas alas Jackson-Washington State, Area Rekreasi Negara Starve Hollow utawa Hutan Nasional Hoosier. Bersepeda, mlaku-mlaku lan nunggang jaran minangka cara populer kanggo tur ing wilayah sing durung tutul, amarga atusan ewu hektar kasebut. Kanggo pengunjung olahraga, kita uga nawakake golf apik banget.

Contact Us

We are not around right now. Nanging sampeyan bisa ngirim email lan bakal bali menyang sampeyan, asap.

Ora bisa diwaca? Ngganti teks. captcha txt