Seymour lan Jackson County, Indiana iku panggonan sampurna kanggo ndeleng 2024 Eclipse sajarah!

Seymour lan Jackson County, Indiana bakal dadi papan sing nyenengake ing tanggal 8 April 2024, amarga bakal ana ing dalan total kanggo Gerhana Matahari! Totalitas bakal kelakon ing kene watara jam 3 sore lan mung kurang saka patang menit.

Seymour lan Jackson County dumunung ing jarak nyopir kutha-kutha utama kaya Indianapolis, Louisville, lan Cincinnati - lan adoh saka polusi cahya, kang ndadekake iku panggonan becik kanggo njupuk ing kesempatan langka iki. 

We lagi nduweni dumunung ing Interstate 65, lan watara jam lor Louisville, lan jam kidul Indianapolis. Cukup goleki Exit 50 lan sampeyan bakal nemokake kita! 

Seymour lan Jackson County uga bisa diakses saka US 31 uga US 50, watara jam setengah ing sisih kulon Cincinnati. Seymour dumunung ing Jackson County, sing uga kalebu Brownstown, Crothersville, lan Medora. Komunitas kita gampang diakses kanggo ndeleng Gerhana Matahari 2024, lan ngajak sampeyan melu acara khusus iki! 

Seymour ngrancang festival tanggal 7 April, sadurunge Eclipse! Aja manawa kanggo mampir kanggo vendor, music live, lan Piece pendidikan saka festival siji-wektu iki! Klik kene kanggo kabeh informasi sing perlu! 

Tetep ing Seymour lan Jackson County

Hotel lan Sewengi Tetep

Seymour wis sawetara opsi hotel lan Tetep sewengi. Priksa tab Penginapan kanggo ngerteni informasi luwih lengkap!

Camping

Camping in Jackson County bakal ana ing Jackson County Fairgrounds. Kita wis gampang kanggo sampeyan kanggo Book!

pengaturan camping pribadi 

Pabrik Anggur & Pabrik Bir Chateau de Pique - Camping primitif - 812-522-9296 - $ 35 saben wengi

Freetown, IN – Primitive Lakeside Camping - 812-528-1583 - $ 50 saben wengi tarub, $ 100 kanggo RV.

Acara Swifty - RV lan tarub Camping - 812-528-9051

Perkemahan Pribadi - Klik kene kanggo informasi

Hubungi Kita

We are not around right now. Nanging sampeyan bisa ngirim email lan bakal bali menyang sampeyan, asap.

Ora bisa diwaca? Ngganti teks. captcha txt