Panjaluk Grant

Mitra pariwisata lokal,

monggo klik ing ngisor iki kanggo ndownload dokumen penting:

Beasiswa Pembangunan dianugerahi saben taun lan nawakake pertandingan 1: 1 kanggo proyek sing gegandhengan karo pariwisata kayata pangembangan situs sejarah, pangembangan atraksi, studi utawa rencana, konstruksi bangunan, plang, lsp.

Beasiswa Promosi kasedhiya sajrone taun kanggo klompok nirlaba kanggo digunakake kanggo situs web, brosur umum utawa kanggo tuku pariwara kanggo sawijining acara. Hibah promosi dibahas lan disetujoni sajrone rapat saben wulan ing dina Rebo kaping telu ing awan.

2021-jcvc-pembangunan-hibah-spring * Jendela hibah iki wis ditutup.

panjalukan-promosi-panjaluk

2021-jcvc-pembangunan-hibah-tiba

Contact Us

We are not around right now. Nanging sampeyan bisa ngirim email lan bakal bali menyang sampeyan, asap.

Ora bisa diwaca? Ngganti teks. captcha txt