Recreation

Fun ruangan

Jackson County nawakake petualangan gedhe! Alas sing apik, papan perlindungan satwa nasional lan area rekreasi negara nawakake mlaku-mlaku mlaku-mlaku, muter sepedaan gunung lan nunggang jaran, uga mancing, moro lan berkemah. Jackson County minangka papan kanggo rong lapangan golf lan akeh acara outdoor saben taun.

Klik ing kene kanggo ndownload Peta BIKE Jackson County "Get Out and Ride"

Klik ing kene kanggo ndownload Pandhuan Rekrut Jackson County

fishing

Ruangan Wisata ing Jackson County, IN

Jackson County mesthi duwe macem-macem kegiatan rekreasi ruangan sing kasedhiya. Ora preduli musim iki, ana sing bisa narik minat kabeh.

Nglindhungi Hutan lan Alam
Kanthi ewonan hektar tlaga, alas, lan alas ing wilayah kasebut, Jackson County minangka papan sing sampurna kanggo para pecinta alam. Nampilake satwa sing beda-beda wiwit saka rusa whitetail nganti kalkun liar, ayo njelajah tanah-tanah sing dilindhungi kasebut lan petualangan ing sisih liar. Alas lan alas kita bakal seneng apa sampeyan golek kenaikan utawa kesempatan kanggo mburu lan mancing. Kajaba iku, priksa manawa sampeyan bisa mriksa akeh jalur sepedaan lan lapangan kanggo nginep. Cabut plug lan sambungake karo alam kaya sing dialami!

Hiking

Hiking minangka kegiatan sing populer kanggo warga lan pengunjung ing Jackson County. Iku amarga akeh kesempatan kanggo para pendaki kabeh level pengalaman. Ana luwih saka 50 mil jalur hiking ing Jackson County ing antarane Jackson-Washington State Forest, Muscatatuck National Wildlife Refuge lan Starre Hollow State Recreation Area.

Fishing

Anglers saka kabeh wilayah ngisi perairan Jackson County saben musim. Saliyane kesempatan mancing ing Hutan Nasional Hoosier, Hutan Negara Jackson-Washington, Pengungsi Margasatwa Muscatatuck lan Area Rekor Negara Starve Hollow, County Jackson duwe rong kali sing disenengi para pemancing.

Kali Putih Fork Timur mili kanthi diagonal liwat Jackson County lan nyedhiyakake sawetara jalur akses umum ing saindhenging kabupaten kasebut, sing bisa ditemokake ngeklik link iki. Kali Muscatatuck wewatesan karo kutha Vernon lan Washington uga Jackson lan Washington County lan uga duwe pirang-pirang jalur akses umum. Wong-wong sing nggunakake kali ing Jackson County dijaluk supaya kabeh pancegahan lan maca liwat peraturan sadurunge miwiti. Waca liyane dening ngeklik link iki.

Kayaking 

Kayaking minangka hobi sing saya akeh ing Jackson County kanthi akeh nggunakake Kali Putih Fork Putih lan Sungai Muscatatuck minangka cara kanggo metu lan njelajah alam. Kayak uga diidini ing Hutan Negara Bagian Jackson-Washington, Area Rekreasi Negara Starve Hollow lan Pengungsi Margasatwa Nasional Muscatatuck. Starve Hollow uga nawakake sewa kayak sing bisa digunakake ing tlaga nalika lelungan.

Margasatwa
Fotografi sekelompok crane pasir nalika migrasi musim semi saben taun amarga pirang-pirang lokasi ing Jackson County minangka papan ngaso kanggo para manuk. Ndelok elang gundul nalika mabur, deleng otter kali sing nemplek ing watu, utawa nyawang rusa nalika kewan liwat desa.

Sampeyan mesthi bisa nemokake akeh papan kanggo hiburan ing Jackson County!

Hiking
golf

golf

Klub Golf Hickory Hills
Dumunung ing bukit Pegunungan Jackson, kursus kasebut nduweni sangang bolongan kanthi 3,125 yardage kanggo pria lan 2,345 wanita kanthi par 35 kanggo kalorone. Fasilitas kalebu bar cemilan lan toko pro. Hickory Hills Golf Club dununge ana ing 1509 S. State Road 135 ing Brownstown.

https://www.facebook.com/HickoryHillsGolfClubInc/

http://hickoryhillsbrownstown.com/

812-358-4529

Shadowood
Dumunung ing cedhak I-65, Shadowood nduweni 18 bolongan kanthi ukuran 72 lan pekarangan 6,709. Fasilitas kalebu clubhouse, pavilion, snack shop, pro shop, lan range nyopir. Shadowood dununge ing 333 N. Sandy Creek Drive ing Seymour.

https://www.facebook.com/ShadowoodGolf/

http://www.shadowoodgolf.com/

812-522-8164

Kamping Ing Jackson County, IN

Yen sampeyan lan kulawarga golek papan kanggo lelungan kemah sabanjure, Jackson County nawakake akeh situs sing apik banget sing cocog kanggo plancongan sing cendhak utawa dawa. Ora preduli jinis kemah sing sampeyan kepengini, situs web sampeyan bakal dilindhungi.

Wilayah lan taman hiburan kita nawakake telung jinis kemah: kabin, situs RV, lan situs primitif. Kabin cocog kanggo sing seneng turu ing njero ruangan utawa sing ora duwe tendha utawa RV. Situs RV nyedhiyakake para tamu papan kanggo ngakses listrik. Campings primitif dirancang kanggo kemah tradisional, kanthi tendha lan masak kanthi geni sing mbukak.

Kesempatan kemah umum kasedhiya ing Alas alas Jackson-Washington or Starre Hollow State Recreation Area.

Sawise nemokake papan kemah sing sampurna, nikmati hiking ing macem-macem dalan wiwit gampang nganti angel banget. Nunggang jaran kasedhiya ing pirang-pirang wilayah kanthi ijin negara, uga bersepeda gunung. Yen mancing dadi agenda, Jackson County duwe macem-macem papan sing bisa dipilih lan uga nyewa boatboat, kayak lan kano. Lisensi negara dibutuhake. Aja lali babagan pamburu kasebut ing kulawarga. Moro diijini ing macem-macem lokasi kanthi lisensi sing tepat. Perenang ing kulawarga bakal seneng pantai lan banyu ing Area Rekreasi Negara Starve Hollow.

Camping
Satwa

Pengungsi Margasatwa Nasional Muscatatuck ing Seymour, IN

Wis pirang-pirang taun, warga lan pengunjung Jackson County ngrasakake kaendahan alam ing Muscatatuck National Wildlife Refuge. Kanthi ewonan hektar lahan basah lan alas, para pengunjung duwe kesempatan ngrasakake njobo gedhe kanthi cara sing anyar. Papan perlindungan kasebut dununge adoh saka US 50 jarak adoh saka Highway 65 lan gampang diakses saka Indianapolis, Louisville utawa Cincinnati.

Kegiatan Pengungsi Margasatwa

Nalika ngunjungi Muscatatuck Wildlife Refuge, ana kegiyatan kanggo kabeh kulawarga. Salah sawijining pinunjul saka papan perlindungan, kanggo akeh pengunjung, yaiku kasempatan ndeleng kewan ing papan asale. Papan perlindungan kasebut dadi luwih saka 300 spesies manuk migrasi, kalebu sepasang elang botak sing megah. Wong uga seneng nonton koloni otter kali lokal nalika mburu lan dolanan ing dalan banyu pengungsian. Bebarengan karo nonton kewan, para pengunjung seneng mlaku-mlaku ing jalur sing apik, lan ngubengi Kabin Myers, gudang lan kabin awal abad kaping 20, sing diduweni kulawarga Myers. Fishing, berburu, lan fotografi satwa uga dadi kegiyatan sing populer.

Papan perlindungan uga dadi tuan rumah sawetara acara tahunan kalebu Wings Over Muscatatuck, Log Cabin Day, Take a Kid Fishing Day, Wetlands Day, acara Sandhill Crane lan liya-liyane.

Konservasi Habitat

Pengungsi Margasatwa Muscatatuck didegaké ing taun 1966 minangka papan perlindungan kanggo manuk migrasi kanggo ngaso lan dipakani. Misi kasebut kanggo nglindhungi lan mulihake lemah lan dalan banyu, saéngga manuk, mamalia, reptil, lan iwak diarani omah.

Pengunjung kanthi pitakon babagan acara sing bakal teka, area rekreasi tartamtu, utawa kegiatan tartamtu kudu ngubungi Muscatatuck National Wildlife Refuge ing Facebook utawa nelpon 812-522-4352.

Contact Us

We are not around right now. Nanging sampeyan bisa ngirim email lan bakal bali menyang sampeyan, asap.

Ora bisa diwaca? Ngganti teks. captcha txt