Arts

Indiana Kidul
Pusat Kesenian

Pusat Seni Selatan Indiana minangka pusat seni lengkap kanthi macem-macem papan, dununge ing Seymour. Pusat kasebut bisa digawe kanthi kemurahan saka penyanyi, panulis lagu lan seniman lokal, John Mellencamp.

Gallery
Fitur pameran muter dening macem-macem seniman lan mung pameran umum ing donya saka koleksi pribadi lukisan dening John Mellencamp.

Amfiteater kanggo Seni Pertunjukan
Ndhuwur akeh konser lan produksi panggung liyane ing taun iki, kalebu Friday Night Live sajrone musim panas.

Kerajinan Tangan lan Pabrik Keramik
Pengunjung bisa sinau babagan "mbuwang pot" sajrone pengalaman unik iki.

Museum Percetakan Antik Konner
Toko cetakan kerja sing meksa tekan taun 1800-an. Baris wektu "tangan" ing tembok ndadekake para pengunjung nglancarake sejarah tulisan lan tulisan saka tablet watu guwa menyang litografi. Dheweke bakal ngerti kepiye cara nulis basa kita wiwit saka simbol wong sadurunge sejarah nganti basa gambar hieroglif Mesir. Dheweke bakal ngetutake instrumen nulis kanthi cara nyithak Johannes Gutenberg. Pengunjung malah bisa njupuk conto omah jinis Gutenberg. Acara klompok disaranake.

Pusat Seni Selatan Indiana
2001 N Ewing St ing Seymour. 812-522-2278

Bukak dina Slasa nganti Jumuah awan-5: 00, Setu 11 esuk-3 sore

sica-njaba
swope-prt-a-cole-1925-potong

Koleksi Art Swope

Dolan maring Perpustakaan Umum Jackson County ing Seymour kanggo ndeleng Koleksi Seni Swope.

Lair ing Jackson County ing 1868, Swope sinau seni ing Eropa lan dadi seniman sing kondhang ing jaman kasebut lan dadi kolektor seni sing seneng banget. Asal saka warisan menyang Liga Seni Seymour dening Swope, koleksi kasebut ngemot karya dening Swope; Seniman Grup Hoosier TC Steele, J. Ottis Adams, William Forsyth, lan Otto Stark; Cetakan blok kayu taun 1800-an dening Ando Hiroshige; Andrei Hudiakoff; Ada lan Aldoph Shulz; digarap seniman sing luwih anyar.

303 W Second St Seymour IN 47274 812-522-3412

Jalur Artisan

The By Hoosier Hands Artisan Trails nampilake Indiana Artisan, titik kuliner sing digawe dening Indiana Foodway Alliance lan peserta Indiana Wine Trail ing saindenging Indiana Tenggara.

Hutan lan Ladang Jackson County nyorot sawetara pengrajin lokal:

  • Anggota Pusat Seni Selatan Indiana
  • Pendhudhuk Jackson County lan Indiana Artisan, Tim Burton saka Maplewood Farm Burton
  • Pendhudhuk Jackson County lan Indiana Artisan, Pete Baxter
  • Artis lan guru, Kay Fox
  • Artis pastel sing wis sukses, Maureen O'Hara Pesta

"Kerajinan Tangan lan Homegrown dening Hoosier Hands ing Tenggara Indiana" minangka buku kanthi 130 kaca babagan patang jalur liyane sing beda-beda, saben galeri, studio, situs sing gegandhengan karo seni, panganan lan papan dununge. Situs-situs bersejarah, panedhaan unik, hotel, panginepan sing aneh, peternakan, pasar, pabrik anggur lan pirang-pirang festival ing saindenging wilayah pitung kabupaten uga wis kalebu ing buku kasebut, sing bisa dituku ing Pusat Pengunjung Jackson County.

123
téater

Theater

Teater Komunitas Jackson County
wis tampil wiwit taun 1971 lan terus nglipur karo sawetara lakon lan acara sajrone taun. Teater Royal Off-The-Square ing Brownstown nampilake akeh pagelaran lan macem-macem acara komunitas liyane. Teater Komunitas Jackson County dununge ana ing dalan 121 W. Walnut ing Brownstown. 812-358-JCCT

Teater Komunitas Aktor ACTS ing Seymour
ngarep-arep bisa nyedhiyakake rekreasi, hiburan, lan ekspresi bakat sing migunani ing Seymour, Indiana, lan komunitas sekitar. Pagelaran dianakake ing sekitar wilayah Seymour.

Pemain Kutha Crothersville
Sawetara pagelaran lan bioskop nedha bengi dianakake sajrone taun. Klompok kasebut uga menehi sponsor lelang, penggalangan dana lan macem-macem acara. Pemain Bandar Crothersville dununge ing Hall Hamacher, 211 E. Howard Street ing Crothersville. 812-793-2760 utawa 812-793-2322

Priksa situs web sekolah lokal babagan produksi teater pemuda.

Contact Us

We are not around right now. Nanging sampeyan bisa ngirim email lan bakal bali menyang sampeyan, asap.

Ora bisa diwaca? Ngganti teks. captcha txt