Wisata

apa sing nggawe kita istimewa

Speedway Brownstown

Brownstown Speedway dibukak taun 1952 ing Highway 250 ing Jackson County Fairgrounds, sak miles sacedhake Brownstown. Balapan dianakaké ing wulan Maret nganti Oktober ing trek oval rereget saparo mil lan [...]

Jembatan Katutup Medora

Jembatan Medora Covered, dibangun ing taun 1875 dening pambangun master JJ Daniels, minangka jembatan tertutup paling dawa telung jembar ing Amerika Serikat. Dumunung ing sacedhake Medora ing Fork Timur Kali Putih ing [...]

John Mellencamp

Biyen John Mellencamp ditandur kanthi kuat ing Seymour lan Jackson County. Mellencamp lair ing kene tanggal 7 Oktober 1951. Sing isih slamida awal saka spina bifida, Mellencamp tansaya gedhe ing Seymour lan lulus [...]

Museum Kutha Pershing

Dumunung ing 4784 West State Road 58 ing Freetown, museum kasebut minangka wektu sing suwe kanggo para penggemar sejarah utawa warga sadurunge lan saiki. Artefak veteran lan militer, foto sekolah lan [...]

Museum Benteng Vallonia

Vallonia lan Driftwood Township sugih ing sejarah lan dadi pemukiman pertama ing Jackson County. Museum Benteng Vallonia, dununge ing lapangan benteng sadurunge, dibangun ing taun 1810, mbantu [...]

Museum Cetak Konner

Museum Percetakan Antik John H. lan Thomas Conner minangka toko cetakan kerja wiwit jaman taun 1800-an, dununge ing lapangan Pusat Seni Selatan Indiana. Pengunjung bakal [...]

Pusat Sejarah Jackson County

Pusat Sejarah Jackson County kalebu loro Sejarah Society lan Society Genealogical. Museum Sejarah dibuka wiwit jam 9 esuk nganti 11 esuk dina Slasa lan Kamis lan dening [...]

Pameran Pusat Pengunjung Jackson County

Biyen lan saiki Jackson County dirayakake kanthi pameran kasebut dibukak ing wulan Mei 2013 ing Pusat Pengunjung Jackson County. Papan sing nduweni sejarah lan sejarah, pengunjung bakal dianggep [...]

Pusat Kota Seymour sing Bersejarah

Meedy W. Shields lan garwane Eliza P. Shields ndhaptar papan kutha Seymour tanggal 27 April 1852. Kutha kasebut asline diarani Mules Crossing, nanging banjur diganti jeneng kanggo ngurmati warga sipil [...]

Jackson Live & Pusat Acara

Jackson Live minangka ajang musik paling anyar ing Seymour. Acara saben Setu wengi jam 7 bengi kanthi mbukak lawang jam 6:15 sore Tiket $ 15 kanggo wong diwasa, $ 5 kanggo umur 5 nganti 12 lan bocah 5 lan ngisor [...]

Skyline Drive

Skyline Drive minangka bagean saka alas alas Jackson-Washington. Iki minangka salah sawijining poin paling dhuwur ing Jackson County. Ana sawetara area sing bisa dideleng saka papan sing dhuwur uga area piknik. [...]

Muscatatuck National Wildlife Refuge

Pengungsi Margasatwa Nasional Muscatatuck didegake ing taun 1966 minangka papan perlindungan kanggo nyediakake area istirahat lan panganan kanggo unggas banyu sajrone migrasi taunan. Papan perlindungan kasebut udakara 7,724 hektar. Ing [...]

Starre Hollow State Recreation Area

Area Rekreasi Negara Starve-Hollow kalebu udakara 280 hektar sing nawakake sawetara kemah paling apik ing sisih kidul Indiana. Diukir saka 18,000 hektar Hutan Negara Jackson-Washington lan [...]

Alas alas Jackson-Washington

Hutan Negara Jackson-Washington kalebu meh 18,000 hektar ing kabupaten Jackson lan Washington ing tengah Indiana kidul. Area alas lan kantor utama dununge dununge 2.5 kidul sisih kidul [...]

Puncak Pinnacle

Pinnacle Peak minangka titik ing jejak ing alas alas Jackson-Washington sing menehi pemandangan apik tenan.

Wedi Adil

Fear Fair - Omah Angker sing Paling Nggegirisi ing Indiana minangka daya tarik sing ora liya. Dienggo ing akhir minggu nalika musim gugur, angker iki nyedhiyakake sensasi paling apik ing musim iki. Priksa kabeh [...]

Racin 'Mason Pizza & Fun Zone

Racin 'Mason Pizza Fun Zone minangka papan sing cocog kanggo ngeterake bocah-bocah kanggo hiburan. Go Kart, mobil bumper, golf mini cahya ijo, game arcade, omah bouncy, panganan lan kabeh kesenengan sing bisa ... [...]

Contact Us

We are not around right now. Nanging sampeyan bisa ngirim email lan bakal bali menyang sampeyan, asap.

Ora bisa diwaca? Ngganti teks. captcha txt