атракции

што нè прави посебни

Покриен мост Медора

Покриениот мост Медора, изграден во 1875 година од мајсторот Jеј еј Даниелс, е најдолгиот мост покриен со три распони во Соединетите држави. Се наоѓа во близина на Медора, на источната вилушка на Белата река, [...]

Покриен мост Шилдстаун

Покриениот мост Шилдстаун е изграден во 1876 година и именуван по фабриката во фамилијата во непосредно соседното село Шилдс. Чинеше 13,600 долари и е пример за дрвени дрвја на почетокот на 19 век [...]

Контактирајте нѐ

Во моментов не сме околу. Но, можете да ни испратите е-пошта и ќе ви се вратиме, побргу.

Не може да се чита? Промени текстот. captcha txt