Барање за грант

Локални туристички партнери,

кликнете подолу за да преземете важни документи:

Грантови за развој се доделуваат годишно и нудат натпревар 1: 1 за проекти поврзани со туризам, како што се развој на историски локалитет, развој на атракција, студии или планови, изградба на зграда, сигнализација, итн.

Промотивните грантови се достапни во текот на целата година за непрофитни групи што ќе се користат за веб-страници, општи брошури или за купување реклами за настан. Промотивните грантови се дискутираат и одобруваат за време на нашата месечна средба на третата среда во месецот на пладне.

Контактирајте нѐ

Во моментов не сме околу. Но, можете да ни испратите е-пошта и ќе ви се вратиме, побргу.

Не може да се чита? Промени текстот. captcha txt