Меморијалниот скејтпарк Шурман-Граб е бетонски парк со ¾ чинија, колкови, корнизи, шини, четвртини цевки и многу повеќе. Се наоѓа во паркот Гајзер во Сејмур. Паркот го добил името по Тод Шурман и Зак Груб кои се залагале за паркот, но починале како последица на трагична несреќа. Паркот е погоден за скејтборди, велосипеди, скутери и ролери. Годишен натпревар на СКЕЈТ се одржува за време на Сејмур Октоберфест.

Слични проекти
Контактирајте нѐ

Во моментов не сме околу. Но, можете да ни испратите е-пошта и ќе ви се вратиме, побргу.

Не може да се чита? Промени текстот. captcha txt