Компанијата за пиво Сејмур е основана во 2017 година и нуди одличен избор на занаетчиски пива.

Пиварницата се наоѓа во рамките на компанијата Бруклин пица, сместена покрај Хармони Парк, отворено место за музика во живо.

Главното пиво на пиварницата, Рено Голд, е именувано по златото за кое се шпекулираше дека го закопала бандата Рено и никогаш не е пронајдено. Пиварницата нуди одгледувачи, клуб за кригли, музика во живо, храна и забава.

Дознајте повеќе со посета на нивната веб-страница. 

Слични проекти
Контактирајте нѐ

Во моментов не сме околу. Но, можете да ни испратите е-пошта и ќе ви се вратиме, побргу.

Не може да се чита? Промени текстот. captcha txt