Медора Тимберџекс е полупрофесионален кошаркарски тим како дел од Кошаркарската лига, лига од 48 тимови низ САД.

Домашните игри се играат во гимназијата во средното/постарото средно училиште Медора. Дознајте повеќе за тимот со посета на неговиот официјална страница на Фејсбук. 

Слични проекти
Контактирајте нѐ

Во моментов не сме околу. Но, можете да ни испратите е-пошта и ќе ви се вратиме, побргу.

Не може да се чита? Промени текстот. captcha txt