Музејот за античко печатење Johnон Х. и Томас Конер е работна продавница за печатење во периодични преси од 1800-тите, лоцирана на теренот на Центарот за уметност на Јужна Индијана. Посетителите ќе видат практична временска рамка, различни видови на трудови, ќе можат да ја следат историјата на печатење и да ги видат машините за печатење на дело. Ве молиме јавете се за да организирате специјална турнеја за групи. Музејот за печатење Конер се наоѓа на 2001 N Ewing St во Сејмур. Вторник-петок е отворено од пладне до 5 часот и во сабота од 11 до 3 часот. 812-522-2278

Контактирајте нѐ

Во моментов не сме околу. Но, можете да ни испратите е-пошта и ќе ви се вратиме, побргу.

Не може да се чита? Промени текстот. captcha txt