на Џексон Округот историја Центар повеќе од една деценија комбинира две поранешни округот организации, на историски општеството и генеалошкото општество.
Топката, Хелер и Ливери штала историски музеите се отворени со закажување.
Генеалошката библиотека нуди семејни истории, записи од гробиштата и информации за оние кои го истражуваат семејството Историја. Библиотеката е отворена од 9 до 4 часот во понеделник, вторник, четврток и петок освен празници и со закажување за оние кои живеат на повеќе од 50 милји подалеку. Секогаш е добра идеја да се јавите однапред за да проверите.
АДРЕСА
на Џексон Округот историја Центар
105 Северна шеќер улица
Браунстаун ВО 47220 година.
PHONE
812-358-1745 за музеите
812-358-2118 за библиотеката
FACEBOOK
Џексон Округот историја Центар од Индијана.
Е-мејл
Контактирајте нѐ

Во моментов не сме околу. Но, можете да ни испратите е-пошта и ќе ви се вратиме, побргу.

Не може да се чита? Промени текстот. captcha txt