Добредојдовте во округот acksексон!

Турс

Сценско возење

Ова е сеопфатна турнеја што ве води низ целиот округ acksексон. Поделен е на четири сегменти и вклучува некои обележја на округот, атракции и деловни активности во областа. 

Бизонска турнеја

Оваа турнеја ве води до секоја од седумте статуи на бизони, насликани во 2016 година, во знак на сеќавање на округот acksексон и дваесетгодишнината на државата. 

Турнеја наскоро

Турнеја наскоро

Турнеја наскоро

Турнеја наскоро

Турнеја наскоро

Контактирајте нѐ

Во моментов не сме околу. Но, можете да ни испратите е-пошта и ќе ви се вратиме, побргу.

Не може да се чита? Промени текстот. captcha txt