Браунстаун Спитвеј

Браунстаун Спидвеј се отвори во 1952 година на автопатот 250 на саемите во округот acksексон, на една милја југоисточно од Браунстаун. Трките се одржуваат од март до октомври на нечистотија овална патека од четвртина милји и [...]