Kërkesë për Grant

Partnerë lokalë të turizmit

ju lutemi klikoni më poshtë për të shkarkuar dokumente të rëndësishme:

Grantet për Zhvillim jepen çdo vit dhe ofrojnë një ndeshje 1: 1 për projekte të lidhura me turizmin siç janë zhvillimi i zonës historike, zhvillimi i tërheqjeve, studime ose plane, ndërtimi i ndërtesave, sinjalizimi, etj.

Grantet promovuese janë në dispozicion gjatë gjithë vitit për grupet jofitimprurëse që do të përdoren për uebfaqe, broshura të përgjithshme ose për të blerë reklama për një ngjarje. Grantet promovuese diskutohen dhe miratohen gjatë takimit tonë mujor të Mërkurën e tretë të muajit në mesditë.

2022-jcvc-granti-zhvillimor-pranverë

kërkesë-financim-promovuese

2022-jcvc-granti-zhvillimor-vjeshtë

NA KONTAKTONI

Ne nuk jemi rreth tani. Por mund të na dërgoni një email dhe ne do të kthehemi tek ju, sapo.

Nuk është i lexueshëm? Ndrysho tekstin. captcha txt