Dasma e Planifikimit

Po planifikoni një ngjarje në Qarkun Xhekson? Epo, keni ardhur në vendin e duhur!
Qendra e Vizitorëve të Qarkut Jackson ka vendosur të gjitha vendet, furnizuesit e ushqimit, kamionët e ushqimit dhe parqet të gjitha në një vend për lehtësinë tuaj.
Pavarësisht nëse ngjarja juaj është për një festë biznesi prej 20 vetash ose një dasmë për 400, ka një vend dhe furnizues ushqimi në Jackson County që i përshtatet nevojave tuaja!

Stadiumet

Legjioni Amerikan

Studio Rock Trupi

2021 N. Ewing St.
Seymour, N 47274 XNUMX
812-371-8281

Klubi i djemve dhe vajzave të Seymour

Klubi i ruajtjes së qytetit Carr

Festimet

357 Tanger Blvd.
Seymour, N 47274 XNUMX

Vizitoni Uebfaqen Tonë!

Punishte vere dhe Birraria Chateau de Pique

Fondacioni i Komunitetit të Qarkut Jackson

Crothersville Qendra e Qytetarëve të Lartë

114 E. St. St.
Crothersville, IN
812-793-2523

Klubi i Ruajtjes së Dudleytown

Fairfield Inn dhe Suites of Marriott

Urdhri vëllazëror i shqiponjave

122 East Second Street, Seymour
812-522-9782

Kapaciteti: 200

Urdhri vëllazëror i policisë (FOP)

1752 1 Ave., Seymour
812-522-1234

Kapaciteti: 175

Klubi i ruajtjes së qytetit Hamilton

Hampton Inn

Holiday Inn Express

Qendra Mësimore e Qarkut Jackson

Qendra e Vizitorëve të Qarkut Jackson

100 North Broadway Street, Seymour
812-524-1914
Kapaciteti: 75

Jackson Live & Event Center

Kalorësit e Kolombit

Rendi Besnik i Lozhës së Moose

110 E. X XIX sht.
Seymour, N 47274 XNUMX
812-522-1795

Na vizitoni në Facebook!

Qendra e Qytetarëve të Lartë Medora

52 W. Main Street,
Medora, IN
812-966-8834

Salla e Muscatatuck

Salla e kallajve

Dhoma me gjelbërim të përjetshëm të pishave

Ferma e tre koshave

5602 East County Road 100N, Seymour
812-528-2302
Kapaciteti: 300

Rails Artizanatit Brew dhe Ushqim

Kafeneja e Stahl

1048 West Spring Street, Brownstown
812-358-5051
Kapaciteti: 50

Indiana Jugore Qendra për Artet

2001 N. Ewing St.
Seymour, N 47274 XNUMX
812-522-2278, Jane ose Eric

Na vizitoni në Facebook!

Vizitoni Uebfaqen Tonë!

Veteranët e Luftërave të Huaja

311 South Park Drive, Seymour
812-522-1207
Rimodelimi deri në mesin e vitit 2022

Klubi i Ruajtjes së Lumit të Bardhë të Crothersville

8705 E CR 800 S
Austin, N IN 47102
812-498-4447, Brian Karnes, 812-793-2014, Sandy Law

WR Ewing

1103 W. Pranvera St.
Brownstown, N 47220 XNUMX
812-358-4387

Na vizitoni në Facebook!

Furnizim ushqimi

Kullotja e mahnitshme

Sistemet ushqimore AVI

900 D Avenue
Seymour, N 47274 XNUMX
812-522-6669

Vizitoni Uebfaqen!

Kafeneja Batar

12649 E SH.B.A. 50
Seymour, N 47274 XNUMX

Vizitoni Uebfaqen Tonë!

Ushqim Christopher's

214 S. Broadway St.
Seymour, N 47274 XNUMX
812-525-3527

Don Chuy La Mexicana

112 W. 2nd St.
Seymour, N 47274 XNUMX
812-523-3149

Lucille's On The Go

108 W. Howard St.
Crothersville, IN 47229
812-793-2115

Shtepia ime

100 S. Broadway St.
Seymour, N 47274 XNUMX
812-519-0231

Salla e kallajve

850 Shën e ëmbël
Brownstown, N 47220 XNUMX
812-358-0919

Vizitoni Uebfaqen Tonë!

Ushqimi i Pishave

4171 N SH.B.A. 31
Seymour, N 47274 XNUMX
812-522-4955

Vizitoni Uebfaqen Tonë!

Rails Artizanatit Brew dhe Ushqim

114 St. Louis Ave.
Seymour, N 47274 XNUMX
812-271-1191

Vizitoni Uebfaqen Tonë!

Stahls Café dhe Deli

1048 W. Pranvera St.
Brownstown, N 47220 XNUMX
812-358-5051

Kafene e Townhouse

206 E. X XIX sht.
Seymour, N 47274 XNUMX
812-522-1099

Vizitoni Uebfaqen Tonë!

Kamionë ushqimorë

Akullorja e Brenda

112 W. St. Second, Seymour

812-528-9038

Ura e Mbuluar BBQ

812-525-8266

Skarë e Jalapeño

812-707-7870

Junkyard Barbecue, LLC

812-350-5098

Lucille është në lëvizje!

108 W. Howard St., Crothersville

812-793-2115

Burritos e Nacho Momma

812-569-0094

Trajton Kryeministrin e Ngrirë

1123 S. Lynn St., Seymour

812-580-8866

Spanky's

812-528-2905

Kunja e derrit që rrokulliset

812-722-8942

Djemtë e Bukës Pizza

812-216-2256

Taqueria Don Chuy

112 W. St. Second, Seymour

812-523-3149

BBQ & Katering i TJ

3682 S. Rruga e Shtetit 135 Vallonia IN 47281

812-525-9305

Fermë qumështi Lot Hill

812-525-8567

Parks

Departamenti i Parqeve dhe Rekreacionit Seymour

812-522-6420

Parku Gaiser

300 S. Park St., Seymour. Telefononi 812-522-6420

Parku Shields dhe Parku Skate

600 N. Broadway St., Seymour. Telefononi 812-522-6420

Pishina e Parkut Shields

703 N. Park St., Seymour. Telefononi 812-523-7665

Objekti për rekreacion në terren Freeman

2476 N SR 11, Seymour. Telefononi 812-522-6420

Burkhart Plaza

101 S. Gështenjë St., Seymour. Telefononi 812-522-4020

Parku i Kastingut

800 Kasting Rd., Seymour. telefononi 812-522-6420

Parku Kessler

800 E. Brown St., Seymour. Telefononi 812-522-6420

Steinker Platz

212 S. Chestnut St, Seymour. Telefononi 812-522-6420

Parku West Side

920 W. Jackson St., Seymour. Telefononi 812-522-6420

Parku Bard St.

208 Moore St.
Crothersville, IN
Thirrni 812-569-2164

Parku i fshatit

5725 S CR 1000 E
Crothersville, IN
Thirrni 812-390-8217

Parku Freetown

4000 W. Pike Columbus
Freetown, IN
Thirrni 812-497-2159

Parku i Qytetit Brownstown

709 W. Ura St.
Brownstown, IN
Thirrni 812-358-5500

Pishina e qytetit Brownstown

711 W. Ura St.
Brownstown, IN
Thirrni 812-358-5500

Trashëgimia e Parkut

121 E. Arra St.
Brownstown, IN
Kërkohen rezervime.
Thirrni 812-358-5500

NA KONTAKTONI

Ne nuk jemi rreth tani. Por mund të na dërgoni një email dhe ne do të kthehemi tek ju, sapo.

Nuk është i lexueshëm? Ndrysho tekstin. captcha txt