na kontaktoni

Keni një pyetje?

Në Qendrën e Vizitorëve të Qarkut Jackson, ne krenohemi që i kënaqim vizitorët tanë me më të mirët në mikpritjen. Ne duam të dëgjojmë nga ju, duke iu përgjigjur pyetjeve se çfarë po ndodh këtu, duke ju ndihmuar me programin tonë të granteve dhe duke ndarë historikun tonë. Nëse keni një pyetje, thjesht pyesni! #explorejacksconountyin

Shikoni gazetën tonë

Rreth nesh

Arann Banks, Drejtor Ekzekutiv
arann@jacksoncountyin.com

Jordan Richart

Jordan Richart, Menaxher i Marrëdhënieve me Publikun
jordan@jacksoncountyin.com

Alicia Froedge, Menaxhere e Zyrës
alicia@jacksoncountyin.com

Lloyd Hudson, Specialist i Informacionit

NA KONTAKTONI

Ne nuk jemi rreth tani. Por mund të na dërgoni një email dhe ne do të kthehemi tek ju, sapo.

Nuk është i lexueshëm? Ndrysho tekstin. captcha txt