Wilujeng sumping di Jackson County! 

Blog

Terus terang sareng naon anu énggal di Jackson County.

festival

Pencét di dieu pikeun ningali Festival & Acara kami.

almanak

Tingali sadaya kajadian khusus ku milih tanggal dina kalénder atanapi ku ngaklik palang beureum pikeun daptar lengkep.

petualangan dimimitian

Jackson County, IN

Kalawan koleksi badag wewengkon rekreasi outdoor sarta kagiatan ramah kulawarga, datang bisa manggihan sauntuyan kagiatan ku ngahubungan kami di Jackson County datang Center. Sahingga hiji perjalanan gampang formulir sagala arah, kami sajam kiduleun Indianapolis, sajam kaléreun Louisville, KY, sajam ti Cincinnati, OH, sarta hop-skip-na-a-luncat ti Bloomington na Nashville, Indiana. Ngan nyandak kaluar 50 kaluar Interstate 65 sarta datangna ningali kami. Asép Sunandar Sunarya kami lega acara ramah kulawarga sarta festival, ngamungkinkeun Anjeun pikeun nyieun moments unforgettable. Kami ajak anjeun ngajantenkeun kami pikeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngarencanakeun petualangan salajengna anjeun ka Jackson County, Indiana. Pencét di dieu pikeun panduan leutik ka Jackson County!

 

Kota Leutik Kami

20190108_153639
Freetown

Diwangun dina 1850, komunitas leutik ieu bangga kana warisanana. Linggih di jalan kaayaan 58 jeung 135, anjeun tiasa stroll ti Freetown-Pershing Museum, imah loba khasanah kaasup salah sahiji 7 Jackson County bison, ka warung és krim atawa Sgt. Rick urang Amérika Cafe jeung BBQ. Ngajalajah padesaan éndah pikeun Pabrik anggur asin asin sareng raoskeun anggur anu meunang-unggul bari nyandak pandangan lanskap anu saé.

img_4979
Brownstown

Komunitas ieu ngagungkeun yén éta mangrupikeun korsi kabupatén sareng bumi pikeun sajarah anu euyeub ku gedong pengadilan county janten matriarch pikeun sadaya situs bersejarah sapanjang komunitas sareng kabupaten sakitarna. Komunitas resep janten tempat anu meunang penghargaan Pameran Jackson County. Brownstown linggih di US50, nu mangrupakeun jalan raya basisir-ka-basisir sarta thoroughfare utama pikeun transit wétan jeung kulon. Bari diuk di pasir endah tina Jackson-Washington Propinsi Leuweung jeung Leuweung Nasional Hoosier, éta ngan 10 menit ti I-65.

crothersville-1
Crothersville

Ngan luncat gancang tina I-65 sareng US 31, Crothersville mangrupikeun tempat Macan bangga sareng taunanna Festival Beureum, Bodas sareng Biru. Festival celebrates patriotisme jeung Bandéra Amérika. Ieu mimiti lumangsung dina 1976 nalika Amérika Serikat sohor bicentennial na. Hamacher Hall maénkeun peran dina manah komunitas anu maju ieu. Seueur acara komunitas sareng téater tuangeun kadang-kadang tiasa dinikmati di tempat bersejarah ieu. Peppered kalawan réstoran jeung toko, ieu pasangan kidul kami di Jackson County silaturahmi.

img_5913
Seymour

Seymour gampang diakses di Exit 50 dina I-65, US 50, US 31 sareng Indiana 11. Meedy W. Shields sareng istrina Eliza P. Shields ngadaptarkeun lapangan kota Seymour dina 27 April 1852. Seymour gancang tumuh sareng ditambahan jalur karéta api Ohio sareng Mississippi di 1854 sareng teu lami janten kota panggedéna di Jackson County. Seymour nawiskeun industri, balanja, pamondokan, tuang sareng festival sareng acara anu hébat, kalebet Seymour Oktoberfest, anu ngajenan warisan Jackson County urang Jerman. Pangalusna Rock'n Roll Hall of Fame John Mellencamp lahir di Seymour, sareng para tamu tiasa ngajajah sababaraha landmark di masarakat. Seymour ogé mangrupikeun tempat perampokan karéta munggaran di dunya ku Reno Gang anu terkenal. Lalajo video carita ku ngaklik dieu. Kota hébat nawiskeun seueur kasempetan tapi henteu kaleungitan rasa kota leutik.

Sasak Medora katutupan Jalan Raya State 235 di Medora.
Medora

Medora perenahna di ujung kidul-kulon Jackson County sarta nawarkeun tempoan breathtaking jeung kota leutik ngarasakeun. Eureun ku tilu bentang katutupan sasak pangpanjangna di Amérika Serikat, lokasina di Indiana 235 atawa ningali bersejarah Medora Brick Plant. The Friends of the Medora Covered Bridge ngatur hiji Dinner taunan dina Sasak, nu mangrupakeun pangalaman makan unik dina sasak salian hiji lelang jempé jeung hiburan. Klik di dieu pikeun maca ngeunaan dinner teh. Medora teh epitome tina silaturahmi jeung nu katempo salila Medora Goes festival Xuping dina Oktober atanapi Medora Festival Natal dina bulan Désémber. Medora tiasa diaksés ti US 50 atanapi Indiana 235.

img_4031
Vallonia

Vallonia mangrupikeun padumukan anu munggaran di Jackson County sareng bahkan dina ngajalankeun janten kapitol kahiji nagara. Vallonia perenahna di luar korsi kabupatén sareng tiasa diaksés ti Indiana 135. Benteng Vallonia mangrupikeun panginget ngeunaan sajarah Vallonia di awal taun 1800an sareng hirup dina Oktober nalika Festival Fort Vallonia Days. Bukit sareng kenop katingali tina Vallonia sareng sababaraha pasar tegal sareng tempat produksi tiasa dipendakan di daérah éta, anu dipikaterang ku cantaloupe sareng samangka anu lezat.

ngajalajah sajarah Jackson County

Atraksi Sejarah

Salah sahiji tempat wisata urang anu langkung ageung langkung ti 60 taun nyaéta Brownstown Speedway, tempatna di Jackson County Fairgrounds. Balapan diayakeun dalapan bulan kaluar taun dina jalur kokotor, sareng kami nawiskeun kelas anu béda. Datang ogé tiasa ngajajah sajarah Jackson County di genep musium urang, kaasup Freeman Field Army Airfield Museum sareng Museum Fort Vallonia. Para buffs Sejarah tiasa ngagali kana peran Jackson County dina Underground Railroad, anu ngabantosan budak anu kabur ngahontal kabébasan. Aya ogé sajumlah jalur bersejarah, sasak katutup, sareng lumbung bunderan pikeun dinikmati ku pengunjung.

Pecinta seni resep

Adegan Kasenian Lokal

Pecinta seni bakal resep nganjang kana kumpulan seni rupa-rupa Jackson County. Pusat Seni Kidul Indiana, Kumpulan Seni Swope, sareng Dana Brownstown pikeun Seni sadayana nyumbang kana budaya daérah. Datang ogé tiasa ngiringan acara di salah sahiji bioskop komunitas urang sareng ngarambat jalan satapak pikeun ningali langkung seueur seniman lokal.

rekreasi outdoor di na pangalusna

outdoor Rékréasi

Pikeun peminat luar kami, Jackson County nawiskeun sababaraha pilihan rekreasi. Muscatatuck National Wildlife Refuge nyayogikeun moro, mancing sareng ningali manuk. Naha éta di Leuweung Nagara Jackson-Washington, Daérah Rékréasi Nagara Starve atanapi Leuweung Nasional Hoosier anjeun tiasa milih tempat kemah anu pas pikeun bumi-jauh-anjeun tina petualangan bumi. Bersepeda, hiking sareng nunggang kuda mangrupikeun cara anu populér pikeun wisata di daérah anu teu kasentuh, sabab dugi ka ratusan rébu hektar. Pikeun anu datang anu condong kana olahraga, kami ogé nawiskeun golf anu saé.

Taros Kami

Simkuring moal sabudeureun ayeuna. Tapi anjeun bisa ngirim kami hiji email na urang gé meunang deui anjeun, asap.

Teu dibaca? Ngarobah téks. captcha txt