Pitunjuk anjeun pikeun nganjang ka Jackson County!

Blog

Terus terang sareng naon anu énggal di Jackson County.

Ieu kami

Didatangan seueur permata luar kami, angkat di toko kami, terasrasakeun acara musiman kami. Pencét di dieu pikeun didatangan galéri kami sareng mendakan anu teu disangka-sangka di Jackson County, Indiana.

almanak

Tingali sadaya kajadian khusus ku milih tanggal dina kalénder atanapi ku ngaklik palang beureum pikeun daptar lengkep.

petualangan dimimitian

Jackson County, IN

Kalayan kumpulan ageung kawasan rekreasi luar sareng kagiatan anu ramah kulawarga, anu datang tiasa mendakan sababaraha kagiatan ku ngahubungi kami di Jackson County Visitor Center. Ngajantenkeun perjalanan anu gampang pikeun bentuk naon waé, kami sajam kidul di Indianapolis, sajam kaléreun Louisville, KY, sajam ti Cincinnati, OH, sareng hop-skip-and-a-jump ti Bloomington sareng Nashville, Indiana. Ngan nyandak Exit 50 tina Interstate 65 sareng sumping ningali kami. Asép Sunandar Sunarya-rupa acara kulawarga anu ramah sareng festival kami, ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun momen anu teu dikenal. Kami ngadorong anjeun pikeun ngajantenkeun anjeun tempat pikeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngarencanakeun petualangan anjeun salajengna ka Jackson County, Indiana. Pencét di dieu pikeun panduan leutik ka Jackson County!

 

Kota Leutik Kami

20190108_153639
Freetown

Dipasang dina 1850, komunitas leutik ieu bangga kana warisan éta. Linggih di jalan nagara 58 sareng 135, anjeun tiasa jalan-jalan ti Museum Freetown-Pershing, tempat seueur harta karun kalebet salah sahiji bison 7 Jackson County, ka toko és krim atanapi Sgt. Rick's American Cafe sareng BBQ. Freetown mangrupikeun tempat pikeun taunan Freetown Freedom Fest. Ngajalajah padesaan anu indah ka Pabrik anggur asin asin sareng raoskeun anggur anu meunang-unggul bari nyandak pandangan lanskap anu saé.

img_4979
Brownstown

Komunitas ieu ngagungkeun yén éta mangrupikeun korsi kabupatén sareng bumi pikeun sajarah anu euyeub ku gedong pengadilan county janten matriarch pikeun sadaya situs bersejarah sapanjang komunitas sareng kabupaten sakitarna. Komunitas resep janten tempat anu meunang penghargaan Pameran Jackson County. Brownstown linggih di US50, nyaéta jalan tol basisir ka basisir sareng jalan utama pikeun transit wétan sareng kulon. Nalika linggih di bukit anu indah di Leuweung Negeri Jackson-Washington sareng Leuweung Nasional Hoosier, éta ngan 10 menit ti I-65.

crothersville-1
Crothersville

Ngan luncat gancang tina I-65 sareng US 31, Crothersville mangrupikeun tempat Macan bangga sareng taunanna Festival Beureum, Bodas sareng Biru. Festival ieu ngagungkeun patriotisme sareng Bendera Amérika. Mimiti lumangsung di 1976 nalika Amérika Serikat ngagungkeun bicentennial na. Aula Hamacher maénkeun peran dina haté komunitas anu mekar ieu. Seueur acara komunitas sareng bioskop tuang kadang tiasa dinikmati di tempat bersejarah ieu. Peppered sareng réstoran sareng toko, ieu pasangan urang kidul di Jackson County silaturahmi.

mellencamp-mural
Seymour

Seymour gampang diakses di Exit 50 dina I-65, US 50, US 31 sareng Indiana 11. Meedy W. Shields sareng istrina Eliza P. Shields ngadaptarkeun lapangan kota Seymour dina 27 April 1852. Seymour gancang tumuh sareng ditambahan jalur karéta api Ohio sareng Mississippi di 1854 sareng teu lami janten kota panggedéna di Jackson County. Seymour nawiskeun industri, balanja, pamondokan, tuang sareng festival sareng acara anu hébat, kalebet Seymour Oktoberfest, anu ngajenan warisan Jackson County urang Jerman. Pangalusna Rock'n Roll Hall of Fame John Mellencamp lahir di Seymour, sareng para pengunjung tiasa ngajajah sababaraha landmark di masarakat. Seymour ogé mangrupikeun tempat perampokan karéta munggaran di dunya ku Reno Gang anu terkenal. Kota hébat nawiskeun seueur kasempetan tapi henteu kaleungitan rasa kota leutik.

Sasak Medora katutupan Jalan Raya State 235 di Medora.
Medora

Medora perenahna di belah kidul-kulon Jackson County sareng nawiskeun pemandangan anu matak na anu raoseun kota leutik. Eureun ku jambatan katutup pangpanjangna di Amérika Serikat, tempatna di Indiana 235 atanapi tingali Medora Brick Plant. Medora mangrupikeun conto tina silaturahmi sareng anu jelas nalika Medora Goes Pink festival dina Oktober atanapi Medora Festival Natal dina bulan Désémber. Medora tiasa diaksés ti US 50 atanapi Indiana 235.

img_4031
Vallonia

Vallonia mangrupikeun padumukan anu munggaran di Jackson County sareng bahkan dina ngajalankeun janten kapitol kahiji nagara. Vallonia perenahna di luar korsi kabupatén sareng tiasa diaksés ti Indiana 135. Benteng Vallonia mangrupikeun panginget ngeunaan sajarah Vallonia di awal taun 1800an sareng hirup dina Oktober nalika Festival Fort Vallonia Days. Bukit sareng kenop katingali tina Vallonia sareng sababaraha pasar tegal sareng tempat produksi tiasa dipendakan di daérah éta, anu dipikaterang ku cantaloupe sareng samangka anu lezat.

ngajalajah sajarah Jackson County

Atraksi Sejarah

Salah sahiji tempat wisata urang anu langkung ageung langkung ti 60 taun nyaéta Brownstown Speedway, tempatna di Jackson County Fairgrounds. Balapan diayakeun dalapan bulan kaluar taun dina jalur kokotor, sareng kami nawiskeun kelas anu béda. Datang ogé tiasa ngajajah sajarah Jackson County di genep musium urang, kaasup Freeman Field Army Airfield Museum sareng Museum Fort Vallonia. Para buffs Sejarah tiasa ngagali kana peran Jackson County dina Underground Railroad, anu ngabantosan budak anu kabur ngahontal kabébasan. Aya ogé sajumlah jalur bersejarah, sasak katutup, sareng lumbung bunderan pikeun dinikmati ku pengunjung.

Pecinta seni resep

Adegan Kasenian Lokal

Pecinta seni bakal resep nganjang kana kumpulan seni rupa-rupa Jackson County. Pusat Seni Kidul Indiana, Kumpulan Seni Swope, sareng Dana Brownstown pikeun Seni sadayana nyumbang kana budaya daérah. Datang ogé tiasa ngiringan acara di salah sahiji bioskop komunitas urang sareng ngarambat jalan satapak pikeun ningali langkung seueur seniman lokal.

rekreasi outdoor di na pangalusna

outdoor Rékréasi

Pikeun peminat luar kami, Jackson County nawiskeun sababaraha pilihan rekreasi. Muscatatuck National Wildlife Refuge nyayogikeun moro, mancing sareng ningali manuk. Naha éta di Leuweung Nagara Jackson-Washington, Daérah Rékréasi Nagara Starve atanapi Leuweung Nasional Hoosier anjeun tiasa milih tempat kemah anu pas pikeun bumi-jauh-anjeun tina petualangan bumi. Bersepeda, hiking sareng nunggang kuda mangrupikeun cara anu populér pikeun wisata di daérah anu teu kasentuh, sabab dugi ka ratusan rébu hektar. Pikeun anu datang anu condong kana olahraga, kami ogé nawiskeun golf anu saé.

Taros Kami

Simkuring moal sabudeureun ayeuna. Tapi anjeun bisa ngirim kami hiji email na urang gé meunang deui anjeun, asap.

Teu dibaca? Ngarobah téks. captcha txt