Obyek

naon anu ngajantenkeun kami istiméwa

Jalan Raya Brownstown

Brownstown Speedway dibuka 1952 di Jalan Raya 250 di Jackson County Fairgrounds, hiji kilométer kiduleun Brownstown. Balapan diayakeun Maret dugi Oktober dina jalur oval kokotor saparapat mil sareng [...]

Sasak Medora katutupan

Medora Covered Bridge, diwangun taun 1875 ku master builder JJ Daniels, mangrupikeun jembatan katutupan tilu bentang pangpanjangna di Amérika Serikat. Lokasina caket Medora di East Fork Walungan Bodas di luar [...]

John Mellencamp

Kaliwat John Mellencamp dipelak pageuh di Seymour sareng Jackson County. Mellencamp lahir di dieu dina 7 Oktober 1951. Mangsa salamet mimiti spina bifida, Mellencamp digedékeun di Seymour sareng lulus [...]

Pershing Township Museum

Lokasina di 4784 West State Road 58 di Freetown, musium mangrupikeun undak waktu pikeun buffs sajarah atanapi warga baheula sareng ayeuna di daérah éta. Artefak Samaun sareng militér, poto sakola sareng [...]

Museum Benteng Vallonia

Vallonia sareng Driftwood Township euyeub ku sajarah sareng mangrupikeun padumukan munggaran di Jackson County. Museum Benteng Vallonia, tempatna dina dasar benteng sateuacanna, diwangun dina 1810, ngabantosan [...]

Musium Print Conner

John H. sareng Thomas Conner Museum of Antique Percetakan mangrupikeun toko percetakan damel tina période période taun 1800an, tempatna di buruan Pusat Indiana Kidul pikeun Seni. Datang bakal [...]

Puseur Sejarah Jackson County

Pusat Sejarah Jackson County ngandung duanana Society sajarah sareng Society Genealogical. Museum Sejarah dibuka ti 9 énjing ka 11 énjing Salasa sareng Kemis sareng ku [...]

Pameran Center Jackson County Visitor

Kaliwat Jackson Jackson sareng jaman ayeuna diageungkeun ku paméran dibuka dina Méi 2013 di Jackson County Visitor Center. Tempat anu ngagaduhan manah sareng sejarah nyalira, anu datang diolah ku [...]

Pusat Kota Seymour anu bersejarah

Meedy W. Shields sareng istrina Eliza P. Shields ngadaptarkeun lapangan kota Seymour dina 27 April 1852. Kota asalna disebut Mules Crossing, tapi engké diganti nami pikeun ngahargaan ka warga sipil [...]

Jackson Live & Pusat Acara

Jackson Live mangrupikeun tempat musik pang anyarna Seymour. Acara unggal Sabtu wengi jam 7 sonten kalayan panto dibuka jam 6:15 sonten Tiket $ 15 kanggo déwasa, $ 5 kanggo umur 5 dugi ka 12 sareng murangkalih 5 ka handap [...]

Sasak katutupan Shieldstown

Jambatan Covered Shieldstown diwangun dina 1876 sareng namina pikeun pabrik milik kulawarga di kampung Shields anu caket. Hargana $ 13,600 sareng mangrupikeun conto kai mimiti abad ka-19 [...]

Skyline Girang

Skyline Drive mangrupikeun bagian tina Leuweung Nagara Jackson-Washington. Éta mangrupikeun salah sahiji titik paling luhur di Jackson County. Aya sababaraha daérah ningali tina jangkung luhur ogé daérah piknik. [...]

Muscatatuck Kaséhatan ngungsi Nasional

Muscatatuck Nasional Margasatwa Pangungsian didirikeun taun 1966 salaku tempat perlindungan pikeun nyayogikeun tempat istirahat sareng tuang kanggo manuk cai salami hijrah taunan. Ngungsi aya di 7,724 hektar. Di [...]

Daérah Rékréasi Nagrong Ronggéng

Area Rékréasi Nagara Starve-Hollow ngalangkungan sakitar 280 hektar nawiskeun sababaraha kémping pangsaéna di Indiana kidul. Diukir tina 18,000 héktar Jackson-Washington State Forest eta [...]

Leuweung Nagara Jackson-Washington

Leuweung Nagara Jackson-Washington ngalangkungan ampir 18,000 héktar di daérah Jackson sareng Washington di jantung Indiana kidul. Area leuweung sareng kantor utama aya di 2.5 wétan kidul [...]

Puncak Pinnacle

Puncak Pinnacle mangrupikeun titik dina jalan satapak di Leuweung Nagara Jackson-Washington anu nyayogikeun pandangan anu endah.

Sieun Adil

Fear Fair - Indiana's Scariest Haunted House mangrupikeun daya tarik anu sanés. Dilaksanakeun dina akhir minggu di usum gugur, angker ieu nyayogikeun anu pangsaéna musim ieu. Pariksa sadayana [...]

Racin 'Mason Pizza & Fun Zone

Racin 'Mason Pizza Fun Zone mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun nyandak murangkalih pikeun hiburan. Go Karts, mobil bemper, golf mini lampu héjo, gim arcade, imah bouncy, tuangeun sareng sagala kasenangan anjeun tiasa [...]

Taros Kami

Simkuring moal sabudeureun ayeuna. Tapi anjeun bisa ngirim kami hiji email na urang gé meunang deui anjeun, asap.

Teu dibaca? Ngarobah téks. captcha txt