Seni

Indiana Kidul
Pusat Seni

Pusat Seni Selatan Indiana mangrupikeun pusat kasenian lengkep sareng sababaraha tempat, tempatna di Seymour. Pusatna dimungkinkeun ku kamurahanana penyanyi lokal, panulis lagu sareng seniman, John Mellencamp.

galeri
Fitur paméran anu diputar ku sababaraha seniman sareng mangrupikeun hiji-hijina paméran umum di dunya koleksi pribadi lukisan ku John Mellencamp.

Amfiteater pikeun Seni Pertunjukan
Sarwa seueur konsér sareng produksi panggung sanés sapanjang taun, kalebet Jumaah Wengi Langsung salami sasih usum panas.

Karajinan sareng Pabrik Tembikar
Datang tiasa diajar kumaha "maledog pot" salami pangalaman unik ieu.

Museum Konci Percetakan Antik
Toko cetak damel tina période période taun 1800an. Garis waktos "langsung" di sapanjang témbok ngamungkinkeun anu nganjang ngumbara sajarah kecap anu ditulis sareng dicitak tina batu batu guha ka litografi. Aranjeunna bakal ningali kumaha basa tulisan urang dikembangkeun tina simbol-simbol lalaki pra-bersejarah dugi ka bahasa gambar hieroglif Mesir. Aranjeunna bakal nuturkeun instrumén nyerat ka metode percetakan Johannes Gutenberg. Nu datang bahkan tiasa nyandak conto imah jinis Gutenberg. Wisata kelompok didorong.

Pusat Seni Selatan Indiana
2001 N Ewing St di Seymour. 812-522-2278

Buka Salasa dugi ka Jumaah siang-5: 00 siang, Saptu 11 am-3 sonten

sica-jaba
swope-prt-a-cole-1925-pamotongan

Kumpulan Seni Swope

nganjang ka Perpustakaan Umum Jackson County di Seymour pikeun ningali Kumpulan Seni Swope.

Lahir di Jackson County di 1868, Swope diajar seni di Éropa sareng janten seniman anu dikenal dina jaman éta sareng kolektor seni anu gemar. Asalna tina bequest kana Seymour Art League ku Swope, kumpulanna ngandung karya ku Swope; Artis Grup Hoosier TC Steele, J. Ottis Adams, William Forsyth, sareng Otto Stark; 1800-an cetakan kai ku Ando Hiroshige; Andrei Hudiakoff; Ada sareng Aldoph Shulz; pikeun karya seniman anu langkung anyar.

303 W Second St Seymour IN 47274 812-522-3412

Jalur tukang

The Ku Hoosier Hands Artisan Trails ngagaduhan Indiana Artisans, titik kulinér anu didamel ku Indiana Foodway Alliance sareng pamilon Indiana Wine Trail ngalangkungan Indiana Tenggara.

Leuweung Hutan jeung Ladang Jackson County nyorot sababaraha pengrajin lokal:

  • Anggota Pusat Indiana Kidul pikeun Seni
  • Penduduk Jackson County sareng Indiana Artisan, Tim Burton ti Burton's Maplewood Farm
  • Penduduk Jackson County sareng Indiana Artisan, Pete Baxter
  • Artis sareng guru, Kay Fox
  • Artis pastél anu parantos réngsé, Maureen O'Hara Pesta

"Handcrafted and Homegrown by Hoosier Hands in Tenggara Indiana" mangrupikeun buku 130 halaman ngeunaan opat jalur pengrajin anu béda-béda, masing-masing galeri, studio, situs anu aya hubunganana sareng seni, tuangeun sareng pamondokan. Situs bersejarah, tempat makan unik, hotél, panginepan anu kuno, kebon, pasar, pabrik anggur sareng sababaraha festival di sapanjang daérah tujuh kabupaten ogé parantos kalebet kana buku, anu tiasa dipésér di Pusat Pengunjung Jackson County.

123
bioskop

bioskop

Teater Komunitas Jackson County
parantos tampil ti saprak 1971 sareng teras ngahibur sareng sababaraha sandiwara sareng acara sapanjang taun. Teater Royal Off-The-Square di Brownstown mangrupikeun kaseueuran pagelaran sareng rupa-rupa acara masarakat sanés. Teater Komunitas Jackson County perenahna di 121 W. Walnut Street di Brownstown. 812-358-JCCT

Aktor Komunitas ACTS Teater Komunitas Seymour
ngaharepkeun nyayogikeun rekreasi, hiburan, sareng ungkapan bakat di Seymour, Indiana, sareng komunitas sakitarna. Pagelaran diayakeun di sakitar daérah Seymour.

Pamaén Crothersville Town
Sababaraha pagelaran sareng bioskop tuang diayakeun sapanjang taun. Grup ogé sponsoran lelang, penggalangan dana sareng sababaraha acara. Pamaén Kota Crothersville perenahna di Aula Hamacher, 211 E. Howard Street di Crothersville. 812-793-2760 atanapi 812-793-2322

Pariksa halaman wéb sakola lokal pikeun produksi téater nonoman.

Taros Kami

Simkuring moal sabudeureun ayeuna. Tapi anjeun bisa ngirim kami hiji email na urang gé meunang deui anjeun, asap.

Teu dibaca? Ngarobah téks. captcha txt