Permintaan Grant

Mitra pariwisata lokal,

mangga pencét di handap pikeun ngaunduh dokumén penting:

Hibah Pangembangan dileler taunan sareng nawiskeun pertandingan 1: 1 pikeun proyék-proyék anu aya hubunganana sareng pariwisata sapertos pamekaran situs bersejarah, pamekaran atraksi, studi atanapi rencana, pangwangunan gedong, signage, sareng sajabana.

Hibah Promosi sayogi sapanjang taun pikeun grup nirlaba pikeun dianggo pikeun halaman wéb, brosur umum atanapi mésér iklan pikeun hiji acara. Hibah promosi dibahas sareng disatujuan salami rapat bulanan urang dina dinten Rebo katilu bulan siang.

2021-jcvc-developmental-Grant-spring * Jandéla hibah ieu parantos ditutup.

promosi-pendanaan-pamundut

2021-jcvc-developmental-Grant-fall

Taros Kami

Simkuring moal sabudeureun ayeuna. Tapi anjeun bisa ngirim kami hiji email na urang gé meunang deui anjeun, asap.

Teu dibaca? Ngarobah téks. captcha txt