pelesir

Senang di luar ruangan

Jackson County nawiskeun petualangan ageung! Leuweung anu éndah, tempat perlindungan satwa nasional sareng daérah rekreasi nagara nawiskeun mil saé gunung hiking, biking gunung sareng jalur tunggang kuda, ogé fishing, moro sareng kémping kasempetan. Jackson County mangrupikeun dua lapangan golf sareng seueur acara luar ruangan taunan.

Pencét di dieu pikeun ngaunduh Peta BIKE Jackson County "Get Out and Ride" Map

Pencét di dieu pikeun ngaunduh Pitunjuk Rek Jackson Jackson

fishing

Rékréasi Luar di Jackson County, IN

Jackson County salawasna ngagaduhan seueur kagiatan rekreasi luar anu sayogi. Henteu janten masalah musimna, aya hiji hal pikeun kapentingan masing-masing.

Wewengkon Leuweung sareng Alam
Kalayan rébuan hektar situ, leuweung, sareng dilestarikan di daérah éta, Jackson County mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun anu mikaresep alam. Nampilkeun satwa anu bénten-bénten tina kijang whitetail dugi ka kalkun liar, sumping ngajajah lahan anu dijagaan ieu sareng petualangan di sisi liar. Leuweung sareng pelestarian urang bakal ngaraos pikaresepeun naha anjeun milari jalan-jalan atanapi kasempetan moro sareng ngala lauk. Ogé, pastikeun pikeun parios seueur jalur sapédah sareng lapangan kémping pikeun waktos anu diperpanjang. Cabut colokkeun sareng sambungkeun sareng alam sakumaha anu dimaksud anu kaalaman!

hiking

Hiking mangrupikeun kagiatan anu populér pikeun warga sareng anu nganjang ka Jackson County. Éta kusabab seueur kasempetan pikeun pendaki sadaya tingkat pangalaman. Aya langkung ti 50 mil ti jalur hiking di Jackson County antara Jackson-Washington State Forest, Muscatatuck National Wildlife Refuge sareng Starre Hollow State Recreation Area.

fishing

Anglers ti sakumna daérah ngeusi perairan Jackson County salami unggal usum. Salaku tambahan pikeun kasempetan mancing di Leuweung Nasional Hoosier, Leuweung State Jackson-Washington, Muscatatuck National Wildlife Refuge sareng Starre Hollow State Recreation Area, Jackson County ngagaduhan dua walungan anu dipikaresep ku pamancing.

Walungan Bodas East Fork ngalir sacara diagonal ngalangkungan Jackson County sareng nyayogikeun sababaraha titik aksés umum ka kabupaten, anu tiasa dipendakan ku ngaklik link ieu. Walungan Muscatatuck wawatesan sareng kota-kota Vernon sareng Washington ogé Kabupatén Jackson sareng Washington ogé ngagaduhan sababaraha titik aksés umum. Sing saha anu nganggo walungan di Jackson County kadesek pikeun ngalakukeun pancegahan sareng maca ngalaksanakeun peraturan sateuacan naek kapal. Maca deui ku ngaklik link ieu.

Kayaking 

Kayaking mangrupikeun hobi anu tumuh di Jackson County sareng seueur anu nganggo East Fork White Walungan sareng Muscatatuck Walungan salaku cara pikeun kaluar sareng ngajajah alam. Kayak ogé diijinkeun di Leuweung Propinsi Jackson-Washington, Daérah Rékréasi Nagara Starve sareng Muscatatuck Nasional Margasatwa. Starve Hollow bahkan nawiskeun nyéwa kayak anu tiasa dianggo di danau na salami perjalanan anjeun.

satwa
Potoan rél crane pasir nalika migrasi cinyusu taunan sabab sababaraha lokasi di Jackson County mangrupikeun tempat peristirahatan pikeun manuk. Nénjo garuda botak dina hiber, nonton otter walungan ngorondang dina batu, atanapi teuteup kijang nalika ngangon di padesaan.

Anjeun pasti bakal mendakan seueur tempat pikeun hiburan outdoor di Jackson County!

hiking
golep

golep

Hickory Hills Golf Club
Bertempat di bukit pagunungan Jackson County, kursus ieu ngagaduhan salapan liang kalayan 3,125 halaman pikeun lalaki sareng 2,345 pikeun awéwé kalayan tara 35 pikeun duanana. Fasilitasna kalebet bar snack sareng toko pro. Hickory Hills Golf Club aya di 1509 S. State Road 135 di Brownstown.

https://www.facebook.com/HickoryHillsGolfClubInc/

http://hickoryhillsbrownstown.com/

812-358-4529

Kalangkang
Lokasi anu raoseun caket I-65, Shadowood ngagaduhan 18 liang kalayan tara 72 sareng kebon kebon 6,709. Fasilitasna kaasup clubhouse, pavilion, snack shop, pro shop, sareng range nyetir. Shadowood perenahna di 333 N. Sandy Creek Drive di Seymour.

https://www.facebook.com/ShadowoodGolf/

http://www.shadowoodgolf.com/

812-522-8164

Kémping Di Jackson County, IN

Upami anjeun sareng kulawarga anjeun milarian tempat pikeun kémping kémping salajengna, Jackson County nawiskeun seueur situs anu saé anu sampurna pikeun liburan anu pondok atanapi panjang. Henteu masalah jenis kémping anu dipikaresep ku anjeun, situs kami bakal ditutupan ku anjeun.

Daérah sareng taman hiburan kami nawiskeun tilu jinis tempat kemah: kabin, situs RV, sareng situs primitif. Kabin cocog pikeun anu resep bobo di jero atanapi pikeun anu henteu ngagaduhan tenda atanapi RV. Situs RV kami nyayogikeun tempat pikeun ngaksés listrik ku datang. Campings primitif dirancang pikeun kémping tradisional, sareng ténda sareng masak dina seuneu anu kabuka.

Kasempetan kémping umum sayogi di Leuweung Nagara Jackson-Washington or Daérah Rékréasi Nagrong Ronggéng.

Saatos mendakan tempat kemah anu sampurna, teraskeun jalan-jalan dina sababaraha jalur anu mimitian ti gampang dugi ka kasar pisan. Nunggang kuda aya di seueur daérah anu ngagaduhan ijin nagara, sapertos ogé bersepeda gunung. Upami mancing aya dina agenda, Jackson County ngagaduhan seueur tempat pikeun dipilih sareng bahkan nyéwa kapal layar, kayak sareng nyéwa kanu. Lisénsi nagara diperyogikeun. Tong hilap ngeunaan pemburu éta di kulawarga. Moro diidinan di sababaraha tempat sareng lisénsi anu leres. Anu ngojay di kulawarga bakal resep pantai sareng cai di Starre Hollow State Recreation Area.

kémping
satwa

Muscatatuck National Wildlife Refuge di Seymour, IN

Mangtaun-taun, padumuk sareng pangunjung Jackson County nampi kaéndahan alam di Muscatatuck National Wildlife Refuge. Kalayan rébuan hektar lahan baseuh sareng leuweung, pangunjung ngagaduhan kasempetan pikeun ngalaman di luar ruangan kalayan cara anu anyar. Pangungsian ieu lokasina di luar US 50 jarakna pondok ti Jalan Raya 65 sareng gampang diakses ti Indianapolis, Louisville atanapi Cincinnati.

Kegiatan Ngungsi Margasatwa

Nalika ngadatangan Muscatatuck Wildlife Refuge, aya kagiatan pikeun sakulawarga. Salah sahiji sorotan panyumputan, pikeun seueur anu nganjang, nyaéta kasempetan pikeun ningali sato dina habitat alamna. Pangungsian mangrupikeun langkung ti 300 spésiés manuk hijrah, kalebet sapasang garuda botak megah. Jalma-jalma ogé resep ningali koloni lokal tina otter walungan nalika aranjeunna moro sareng ulin di jalan cai ngungsi. Bareng sareng nonton sato, anu nganjang resep ngambah jalan anu saé, sareng tur kabin Myers ', gudang sareng kabin abad ka-20 anu mimiti, milik Kulawarga Myers. Fishing, moro, sareng fotografi satwa ogé mangrupikeun kagiatan anu populér.

Pangungsian ogé nyayogikeun sababaraha acara taunan kalebet Wings Over Muscatatuck, Log Cabin Day, Take a Kid Fishing Day, Wetlands Day, acara Sandhill Crane sareng seueur deui.

Pelestarian Habitat

Muscatatuck Wildlife Refuge didirikan taun 1966 salaku tempat perlindungan manuk hijrah pikeun istirahat sareng tuang. Misi na nyaéta ngajaga sareng mayunan darat sareng jalan cai, ngamungkinkeun manuk, mamalia, réptil, sareng lauk nyebat bumi.

Datang kalayan patarosan ngeunaan acara anu bakal datang, daérah rekreasi anu tangtu, atanapi kagiatan khusus kedah ngahubungi Muscatatuck National Wildlife Refuge dina Facebook atanapi nyauran 812-522-4352.

Taros Kami

Simkuring moal sabudeureun ayeuna. Tapi anjeun bisa ngirim kami hiji email na urang gé meunang deui anjeun, asap.

Teu dibaca? Ngarobah téks. captcha txt