trivia

Wisata nyetir

Tur nyetir mandiri ieu mangrupikeun penghormatan pikeun "peternakan hirup" sareng jalma-jalma anu ngajantenkeun aranjeunna janten salah sahiji aset anu paling penting di kabupaten kami. Anjeun bakal ngalaman sagala rupa ti mimiti operasi tani modéren nepi ka kebon kulawarga leutik anu baheula. Bakal seueur sato pikeun dititénan di kebon sareng di habitatna anu alami. Sababaraha vistas sareng drive anu paling éndah sayogi di ieu bagéan Jackson County.

Wisata tiasa réngsé dina sababaraha jam atanapi tiasa dugi ka satengah dinten, gumantung kana karesep anjeun sareng sabaraha lami anjeun badé didatangan.

Pencét di dieu pikeun ngaunduh inpormasi wisata nyetir

Pasar Ladang

Pasar Ladang Stuckwish

4683 S. Jalan Nagara 135, Vallonia
Ladang kulawarga ngagaduhan sejarah anu panjang di Jackson County sareng tempatna 7 mil ti Brownstown on State Road 135. Didatangan pasar kami pikeun ngaraosan sadaya panén lokal anu seger salami panén. Kami bangga pisan pikeun nawiskeun produk anu paling seger sareng pangsaéna pikeun tabel kulawarga anjeun. Tina hasil anu seger, anu dipelak sacara lokal dugi ka madu lokal sareng macét, kami parantos ditutupan ku anjeun. Kami ogé nyandak karajinan lokal sareng barang hiasan bumi ti komunitas urang. Eureun sareng didatangan ku kami sareng nikmati naon anu dimaksud Jackson County, Indiana.

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb!

Pasar Ladang Kulawarga Hackman

6077 S. kaayaan Jalan 135, Vallonia, 812-358-3377, Spring ngaliwatan Summer.
Épéktasi pasar tani anu dioperasikeun ku kulawarga, nawiskeun sadayana anu bakal diarepkeun ti pasar tegalan sisi jalan. Jagung, waluh, tomat, kacang héjo, cantaloupe komo madu anu diasilkeun sacara lokal aya di pasar, anu dioperasikeun ku generasi kulawarga Hackman sareng réréncangan. Lokasina antara Vallonia sareng Salem, pasar tegalan langkung caket 10 mil ti Brownstown tapi pantes dicalana.

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb!

Pasar Ladang Tiemeyer

3147 S. County Jalan 300 W., Vallonia, 812-358-5618.
Kasohor ku perennial sareng taunan sapanjang musim, rupa-rupa gourds, labu sareng labu sareng pasar jero rohangan anu ngagaduhan buah, sayuran, permén, jeli sareng seueur barang anu sesah milari. Réstoran layanan pinuh ngalayanan sémah sareng nawiskeun sarapan, tuang siang, tuangeun sareng bahkan pizza! Pasar nawiskeun hal pikeun saha waé, mimitian ti persik sareng labuh usum panas dugi ka zucchini, tomat, melon sareng waluh sareng gourds. Bahkan aya kebon binatang petting alit sareng lapangan golf miniatur. Tangkal Natal potong seger sareng wreaths seger ditawarkeun pikeun liburan.

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb! 

Pasar Patani Seymour

Tempat parkir Walnut Street, Seymour, Mei dugi ka Oktober
Ngahasilkeun sareng barang-barang tina sagala rupa wilujeng sumping di pasar patani musiman di kota Seymour. "MarketLite" diayakeun ti jam 2 sonten dugi ka 6 sonten Senen sareng 8 enjing dugi ka siang Rebo ti Spring dugi ka ragrag sareng ti 8 enjing dugi ka siang dinten Sabtu dinten Oktober. Pasar lengkep bakal dilaksanakeun ti jam 8 énjing ka siang, Mei dugi ka Séptémber. Sabtu 3 unggal bulan, Juni dugi ka Séptémber, bakal Sabtu pasar khusus kalayan demonstrasi masak, kagiatan murangkalih, musik sareng seueur deui.

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb!

Pasar Petani Brownstown Ewing Main St.

Heritage Park, caket gedong pengadilan kabupaten, Juni dugi ka Oktober
Ngahasilkeun sareng barang wilujeng sumping di lapangan gedong pengadilan di Brownstown. Pasar diayakeun unggal Jumaah ti jam 9 énjing ka 1 sonten ti Juni dugi ka Oktober.

Pasar Patani Crothersville

101 Kulon Howard Street
Ngahasilkeun sareng barang wilujeng sumping. Pasar dilaksanakeun unggal dinten Sabtu ti 9 enjing dugi ka siang. Nelepon 812-390-8217.

Ngahasilkeun urang

5875 E. Co Rd 875N., Seymour, nangtung sisi jalan ngahasilkeun.

Pasar Ladang VanAntwerp

11181 N. US 31, Seymour, 812-521-9125, nangtung di sisi jalan.

Pasar ieu ogé ngagaduhan jalan sisi jalan di West Tipton Street.

Ladang Susu Lot Hill

10025 N. Co. Rd. 375E., Seymour, 812-525-8567, www.lothilldairy.com

Ladang susu milik kulawarga, nyiptakeun sababaraha rupa kéju kalebet kéju anu tiasa disebarkeun sasarengan susu bodas sareng coklat. Gelato ogé sayogi dina rupa-rupa rasa ... sadayana didamel nganggo susu tina stok sapi perah. Barang-barang anu dijual di Pasar Patani lokal sareng ti toko tegalan dina hartana.

Plumer na Bowers Farmstead

4454 E. Co. Rd. 800N., Seymour, 812-216-4602.

Ladang kulawarga anu sami dina taun 1886 ieu robih tina operasi panén barisan konvensional kana mesin produksi anu alami, padet gizi-padet. Barang-barang anu aya di kebon aya diantarana jukut, sapi, jukut, endog pastur, tipung gandum sareng popcorn.

Aquapon LLC

4160 Wétan County Jalan 925N, Seymour

Aquapon mangrupikeun rumah kaca lokal. Ladang ieu nawiskeun héjo sareng tilapia ka toko lokal, bisnis, sareng konsumén.

Rolling Hills Lavender Ladang

4810 Wétan County Jalan 925N, Seymour

Ladang ieu sombong kana tumuh kualitas fenomenal sareng lavender munstead di kebon kulawarga di Cortland, IN. Impian lavender Trivia dimimitian taun 2018 sareng ayeuna lahanna mangrupikeun tempat langkung ti 2,000 pepelakan lavender. Dina taun 2020, bundel bakal sayogi kanggo dipésér.

Pabrik Anggur / Pabrik Bir

Pabrik Anggur Chateau de Pique sareng Pabrik Bir

Chateau de Pique ngagaduhan rohangan anu raos sareng daérah resepsi di lumbung sisi gunung anu anca. Kamar nyicingan nawiskeun rasa anggur gratis tujuh dinten saminggu. Tilu hektar buah anggur bodas sareng beureum aya dina hartos sareng daptar anggur aya kirang langkung 25 jinis, mimitian ti Riesling dugi ka Semi-Manisan dugi ka Pelabuhan Manis. Sareng tong hilap nyobian bir Chateau de Pique nalika kadatangan anjeun kadieu! Chateau de Pique ogé ngagaduhan toko satelit di daérah éta.

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb!

Chateau de Pique perenahna di 6361 North County Road 760 Wétan, Seymour, 812-522-9296.

Pabrik anggur asin asin

Pabrik Pabrik Uyah Creek dimimitian di 2010 salaku hobi pikeun kulawarga Lee. Pabrik anggur ayana di bukit anu ngagugulung di Kidul Indiana sareng wawatesan sareng Leuweung Nasional Hoosier. Babarengan anggur anggur, buah Lee ngahasilkeun anggur tina blueberry, strawberry, céri, pir, plum komo blackberry liar. Pabrik Anggur Salt Creek ngahasilkeun merlot, cabernet sauvignon, chambourcin, Riesling, surup beureum, blackberry, klasik bodas, blackberry liar, plum, blueberry, mangga, peach, moscato, beureum amis, bodas amis, Catawba sareng raspberry beureum.

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb!

Pabrik Pabrik Uyah Creek perenahna di 7603 West County Road 925 Kalér di Freetown. 812-497-0254.

Perusahaan Seymour Brewing

Perusahaan Seymour Brewing mangrupikeun brewpub operasi Seymour anu munggaran. Eureun sareng cobian pint atanapi eusian tukang ngala. Musik langsung diayakeun ti waktos ka waktos di brewpub sareng, nalika cuacana saé, teraskeun lagu di Taman Harmony anu caket. Jadwal pinuh seniman muncul nalika usum panas. Rupa-rupa bir aya dina keran. Lokasina di Brooklyn Pizza Company.

Perusahaan Seymour Brewing perenahna di 753 West Second Street, Seymour. 812-524-8888.

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb!

maksud

Hatchery Lauk Nagara Driftwood

Diwangun dina Administrasi Proyék Works (WPA) di akhir taun 1930an, fasilitas cai haneut ieu diwangun ku 9 kolam kebon bumi sareng 1 kolam lauk anu dikandung lauk. Balong rearing mangrupikeun ukuran 0.6 dugi 2.0 hektar sareng nyayogikeun 11.6 hektar kanggo ngala lauk. Fasilitas naékkeun 250,000 bass dua inci, 20,000 bass bigmouth opat inci sareng 8,500 saluran lele unggal taun, anu teras dianggo pikeun nyayogikeun seueur perairan umum Indiana.

(disayogikeun ku Indiana DNR)

Hatchery Ikan Driftwood State perenahna di 4931 South County Road 250 West, Vallonia, 812-358-4110.

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb!

Binih Vallonia, Divisi Kehutanan

Misi binih nyaéta pikeun ngagedékeun sareng ngadistribusikaeun bahan pepelakan anu kualitas luhur pikeun penanaman konservasi ka anu gaduh tanah Indiana. Opat satengah juta bibit dipelak taunan tina 60 spésiés anu béda. 250 acre fasilitas ngahasilkeun duanana konifers atanapi hardwoods.

Binih Vallonia, Divisi Kehutanan ayana di 2782 West County Road 540 Kidul di Vallonia. 812-358-3621

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb!

Pabrikan Schneider, Inc.

Ti saprak budak, George Schneider, ngagaduhan hiji cita-cita pikeun melak tangkal pikeun ningkatkeun kaindahan lingkunganana. George mimiti melak tatangkalan sareng rungkun dina sebidangan alit anu anjeunna nginjeum tina panginepan hayam kolotna sareng ngahasilkeun kebon.

Saatos SMA, George nikah ka Mae Ellen Snyder. Anjeunna sareng istrina anu énggal mésér 24 hektar ti kebon kulawarga sareng ngadirikeun binih ritel – Pabrik Pembibitan Schneider.

Ayeuna, binih diwangun ku langkung ti 500 héktar lahan sareng mangrupikeun binih panggedéna di Indiana Kidul. Schneider's ngajual lansekap sareng pepelakan kebon pikeun konsumén borong sareng eceran.

Schneider Nursery, Inc. perenahna di 3066 Wétan AS 50, Seymour. 812.522.4068.

Pencét di dieu pikeun nganjang halaman wéb!

Taros Kami

Simkuring moal sabudeureun ayeuna. Tapi anjeun bisa ngirim kami hiji email na urang gé meunang deui anjeun, asap.

Teu dibaca? Ngarobah téks. captcha txt