trivia

Tur Driving

Tur nyopir kanthi mandhiri iki minangka penghargaan kanggo "peternakan urip" lan masarakat sing nggawe salah sawijining aset sing paling penting ing kabupaten kita. Sampeyan bakal nemu kabeh wiwit saka operasi tani paling modern nganti peternakan kulawarga cilik sing biyen. Bakal akeh kewan sing bisa dideleng ing peternakan lan ing habitat asile. Sawetara tampilan lan drive paling ayu sing kasedhiya ing bagean Jackson County iki.

Tur kasebut bisa dirampungake sajrone pirang-pirang jam utawa bisa nganti setengah dina, gumantung karo kapinterane lan suwene wektu pengin dikunjungi.

Klik ing kene kanggo ndownload informasi tur nyopir

Pasar Farm

Pasar Farm Stuckwish

4683 S. State Road 135, Vallonia
Peternakan kulawarga duwe sejarah sing dawa ing Jackson County lan dununge 7 km saka Brownstown on State Road 135. Dolan maring pasar kanggo ngrasakake kabeh pametumu sing seger sajrone panen. Kita bangga banget nyedhiyakake penawaran sing paling seger lan paling apik kanggo meja kulawarga sampeyan. Wiwit saka panen sing anyar lan lokal tuwuh nganti madu lan macet lokal, sampeyan kudu nutupi sampeyan. Kita uga nggawa kerajinan lokal lan barang dekorasi omah saka komunitas kita. Mungkasi lan bukak karo kita lan nikmati apa sing diarani Jackson County, Indiana.

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web!

Pasar Farm Kulawarga Hackman

6077 S. State Road 135, Vallonia, 812-358-3377, Spring liwat Summer.
Epitome pasar pertanian sing dioperasikake kulawarga, nawakake kabeh sing dikarepake saka pasar pertanian pinggir dalan. Jagung, waluh, tomat, kacang ijo, cantaloupe lan malah madu diprodhuksi sacara lokal kasedhiya ing pasar, kang dilakokno dening generasi saka kulawarga Hackman lan kanca-kanca. Dumunung ing antarane Vallonia lan Salem, pasar peternakan udakara 10 mil saka Brownstown, nanging pancen apik banget.

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web!

Pasar Tegal Tiemeyer

3147 S. County Road 300 W., Vallonia, 812-358-5618.
Dikenal kanggo perennials lan taunan ing saindhenging mangsa, macem-macem gedhe saka gourds, pumpkins lan squash lan pasar njero ruangan kang fitur woh-wohan, sayuran, Candy, jeli lan persil saka hard kanggo nggoleki item. A restaurant layanan lengkap serves tamu lan nawakake sarapan, nedha awan, nedha bengi lan malah pizza! Pasar nawakake macem-macem kanggo kabeh wong, wiwit saka peach lan squash musim panas nganti zucchini, tomat, melon lan waluh lan labu. Malah ana kebon binatang cilik lan lapangan golf miniatur. Wit Natal sing dipotong seger lan karangan bunga sing ditawakake kanggo preian.

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web! 

Pasar Petani Area Seymour

Walnut Street Parking Lot, Seymour, Mei liwat Oktober
Prodhuk lan barang saka kabeh jinis olèh menyang pasar petani mangsan ing downtown Seymour. "MarketLite" dianakake wiwit jam 2 sore nganti jam 6 sore Senin lan jam 8 esuk nganti awan Rebo saka musim semi nganti musim gugur lan saka jam 8 esuk nganti awan ing dina Sabtu ing Oktober. Pasar lengkap bakal dianakake wiwit jam 8 esuk nganti awan, Mei nganti September. Setu kaping 3 saben sasi, Juni nganti September, bakal dadi pasar khusus Sabtu karo demonstrasi masak, aktivitas bocah, musik lan liya-liyane.

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web!

Pasar Petani Main Brownstown Ewing

Taman Warisan, cedhak gedhong pengadilan kabupaten, Juni nganti Oktober
Produksi lan barang-barang disambut ing alun-alun pengadilan ing Brownstown. Pasar dianakake saben dina Jumuah jam 9 esuk nganti 1 sore wiwit wulan Juni nganti Oktober.

Pasar Petani Crothersville

101 West Howard Street
Produksi lan barang olèh. Pasar dianakake saben Setu wiwit jam 9 esuk nganti awan. Nelpon 812-390-8217.

Produksi Menang

5875 E. Co. Rd 875N., Seymour, ngadeg ing pinggir dalan.

Pasar Farm VanAntwerp

11181 N. US 31, Seymour, 812-521-9125, ngadeg ing pinggir dalan.

Pasar iki uga nduweni stand pinggir dalan ing West Tipton Street.

Ladang Susu Lot Hill

10025 N. Co. 375E., Seymour, 812-525-8567, www.lothilldairy.com

Peternakan susu duweke kulawarga, nggawe macem-macem keju kalebu keju sing bisa nyebar uga susu putih lan coklat. Gelato uga kasedhiya ing macem-macem rasa… kabeh digawe nganggo susu saka stok sapi biasa. Barang didol ing Pasar Petani lokal lan saka toko pertanian ing properti kasebut.

Plumer lan Bowers Farmstead

4454 E. Co. 800N., Seymour, 812-216-4602.

Peternakan kulawarga sing padha taun 1886 iki ganti saka operasi panen jajaran konvensional dadi mesin produksi padhet nutrisi alami. Barang sing kasedhiya ing farmstead kalebu panganan sing diwenehi suket, daging sapi sing wis rampung suket, endhog pangonan, glepung gandum lan brondong.

Aquapon LLC

4160 East County Road 925N, Seymour

Aquapon minangka omah kaca lokal. Peternakan iki nawakake sayuran ijo lan tilapia kanggo toko, bisnis, lan pelanggan lokal.

Ladang Lavender Rolling Hills

4810 East County Road 925N, Seymour

Pertanian iki bangga bisa nambah lavender fenomenal lan munstead sing berkualitas ing peternakan kulawarga ing Cortland, IN. Impen lavender Trivia diwiwiti ing taun 2018 lan saiki lahane dadi luwih saka 2,000 tanduran lavender. Ing taun 2020, bundel bakal kasedhiya kanggo dituku.

Pabrik Anggur / Pabrik Bir

Pabrik Anggur Chateau de Pique lan Pabrik Bir

Chateau de Pique nduwe ruang rasa lan area resepsi ing lumbung bukit sing apik banget. Kamar ngicipi nawakake rasa anggur gratis pitung dina seminggu. Telung hektar anggur putih lan abang katon ing properti kasebut lan dhaptar anggur duwe sekitar 25 jinis, wiwit saka Riesling nganti Semi-Sweet nganti Pelabuhan Manis. Lan aja lali nyoba bir Chateau de Pique yen mbesuk! Chateau de Pique uga duwe toko satelit ing wilayah kasebut.

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web!

Chateau de Pique dununge ana 6361 North County Road 760 East, Seymour, 812-522-9296.

Pabrik Anggur Salt Creek

Pabrik Anggur Salt Creek diwiwiti ing taun 2010 minangka hobi kanggo kulawarga Lee. Pabrik anggur kasebut dununge ana ing bukit-bukit ing Indiana Selatan lan wewatesan karo Hutan Nasional Hoosier. Bebarengan karo anggur anggur, anggur Lee ngasilake anggur saka blueberry, stroberi, ceri, pir, plum lan uga blackberry liar. Pabrik Anggur Salt Creek ngasilake merlot, sauvignon cabernet, chambourcin, Riesling, srengenge surup, blackberry, putih klasik, blackberry liar, plum, blueberry, mangga, peach, moscato, abang manis, pethak manis, Catawba lan raspberry abang.

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web!

Pabrik Anggur Salt Creek dununge ing 7603 West County Road 925 North ing Freetown. 812-497-0254.

Perusahaan Seymour Brewing

Perusahaan Seymour Brewing minangka brewpub operasi Seymour sing kaping pisanan. Mungkasi banjur coba pint utawa isi petani sampeyan. Musik langsung diselenggarakake ing brewpub lan, yen swasana apik, nikmati lagu ing Taman Harmony sing cedhak. Jadwal lengkap seniman ditampilake nalika musim panas. Macem-macem bir kasedhiya. Dumunung ing Perusahaan Pizza Brooklyn.

Perusahaan Seymour Brewing dununge ana ing 753 West Second Street, Seymour. 812-524-8888.

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web!

Destinations

Hatchery Fish State Driftwood

Dibangun ing ngisor Administrasi Proyek Works (WPA) ing pungkasan taun 1930-an, fasilitas banyu anget iki kalebu 9 kolam regan earthen lan 1 kolam empan iwak brood. Kolam tambang ukurane saka 0.6 nganti 2.0 hektar lan nyedhiyakake total 11.6 hektar kanggo golek iwak. Fasilitas kasebut ngunggahake bass 250,000 rong inci, 20,000 bass gedhe gedhe lan 8,500 saluran lele saben taun, sing banjur digunakake kanggo nyedhiyakake perairan umum Indiana.

(diwenehake dening Indiana DNR)

Driftwood State Fish Hatchery dununge ana ing 4931 South County Road 250 West, Vallonia, 812-358-4110.

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web!

Pembibitan Vallonia, Divisi Kehutanan

Misi nursery yaiku tuwuh lan nyebar bahan tanduran berkualitas tinggi kanggo tanduran konservasi menyang pamilik tanah Indiana. Sekawan yuta yuta tunas saben taun tuwuh saka 60 jinis. 250 hektar fasilitas ngasilake konifer lan kayu atos.

Vallonia Nursery, Divisi Kehutanan dununge ana ing 2782 West County Road 540 South ing Vallonia. 812-358-3621

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web!

Schneider Nursery, Inc.

Wiwit cilik, George Schneider, duwe siji cita-cita kanggo tuwuh wit kanggo nambah kaendahan lingkungane. George wiwit nandur wit lan semak ing sebidang lemah sing dipinjam saka pethi pitik lan nggawe peternakan.

Sawise sekolah menengah, George omah-omah karo Mae Ellen Snyder. Dheweke lan garwane sing anyar tuku 24 hektar saka peternakan kulawarga lan nggawe nursery ritel – Schneider Nursery.

Saiki, nursery kalebu luwih saka 500 hektar lahan lan dadi nursery paling gedhe ing Indiana Selatan. Schneider's adol tanduran lanskap lan kebon kanggo para pelanggan Grosir lan Eceran.

Schneider Nursery, Inc. dununge ana ing 3066 East US 50, Seymour. 812.522.4068.

Klik ing kene kanggo ngunjungi situs web!

Contact Us

We are not around right now. Nanging sampeyan bisa ngirim email lan bakal bali menyang sampeyan, asap.

Ora bisa diwaca? Ngganti teks. captcha txt