Arts

Indiana Jugore
Qendra për Artet

Qendra e Arteve në Indiana Jugore është një qendër e plotë e arteve me vende të shumta, e vendosur në Seymour. Qendra u bë e mundur përmes bujarisë së këngëtarit, kompozitorit dhe artistit vendas, John Mellencamp.

Galeria
Përmban ekspozita rrotulluese nga artistë të ndryshëm dhe është shfaqja e vetme publike në botë e një koleksioni privat pikturash nga John Mellencamp.

Amfiteatri për Artet Skenike
Pret shumë koncerte dhe prodhime të tjera skenike gjatë gjithë vitit, përfshirë Live Friday Friday gjatë muajve të verës.

Artizanatit dhe Barna e Poezisë
Vizitorët mund të mësojnë se si të "hedhin një tenxhere" gjatë kësaj përvoje unike.

Muzeu Conner i Shtypjes Antike
Një shtypshkronjë punuese e shtypshkronjave të periudhës së viteve 1800. Një linjë "praktike" përgjatë murit e lejon vizitorin të përshkojë historinë e fjalës së shkruar dhe të shtypur nga pllaka e gurtë e njeriut të shpellës në litografi. Ata do të shohin se si u zhvillua gjuha jonë e shkruar nga simbolet e njeriut para-historik në gjuhën e figurave hieroglifike egjiptiane. Ata do të ndjekin instrumentet e shkrimit sipas metodave të shtypjes së Johannes Gutenberg. Vizitorët madje mund të marrin shembuj në shtëpi të llojit të Gutenbergut. Inkurajohen daljet në grupe.

Qendra e Arteve në Indiana Jugore
2001 N Ewing St në Seymour. 812-522-2278

Hapur nga e Marta deri të Premten nga mesdita-5: 00 pasdite, e Shtunë 11 e mëngjesit 3 pasdite

sica-jashtme
swope-prt-a-cole-1925-kulture

Koleksioni i Arteve Swope

vizitoni Biblioteka Publike e Qarkut Jackson në Seymour për të parë Koleksionin e Artit Swope.

Lindur në Jackson County në 1868, Swope studioi artin në Evropë dhe u bë një artist i njohur i asaj periudhe dhe një koleksionist i zjarrtë i artit. Me origjinë nga një amanet në Seymour Art League nga Swope, koleksioni përmban vepra nga Swope; Artistët e Grupit Hoosier TC Steele, J. Ottis Adams, William Forsyth dhe Otto Stark; Shtypje nga druri i viteve 1800 nga Ando Hiroshige; Andrei Hudiakoff; Ada dhe Aldoph Shulz; te punimet e artistëve më të fundit.

303 W Second Seymour IN 47274 812-522-3412

Shtigje artizanale

Shtigjet Artizanale Nga Hoosier Hands paraqesin Artizanë të Indiana, ndalesa të kuzhinës të krijuara nga pjesëmarrësit e Indiana Foodway Alliance dhe Indiana Wine Trail në Indiana Juglindore.

Gjurma e Pyjeve dhe Fermave të Qarkut Jackson thekson disa artizanë vendas:

  • Anëtarët e Qendrës së Arteve në Indiana Jugore
  • Banori i Qarkut Jackson dhe Indiana Artisan, Tim Burton i Fermës Maplewood të Burton
  • Banor i Qarkut Jackson dhe Artist i Indiana, Pete Baxter
  • Artisti dhe mësuesi, Kay Fox
  • Artistja e kompletuar e pastelit, Maureen O'Hara Pesta

"Handcrafted and Homegrown by Hoosier Hands in South East Indiana" është një libër me 130 faqe rreth katër shtigjeve të ndryshme artizanale, secila duke theksuar galeritë, studiot, vendet e lidhura me artin, ushqimin dhe akomodimin. Vende historike, ngrënie unike, hotele, strehim çuditshëm, ferma, tregje, punishte vere dhe disa festivale në të gjithë zonën e shtatë qarqeve janë përfshirë gjithashtu në libër, të disponueshëm për blerje në Qendrën e Vizitorëve të Qarkut Jackson.

123
teatër

Teatër

Teatri i Komunitetit të Qarkut Jackson
ka interpretuar që nga viti 1971 dhe vazhdon të argëtojë me disa shfaqje dhe ngjarje gjatë gjithë vitit. Teatri Mbretëror Off-The-Square në Brownstown strehon shumicën e shfaqjeve dhe një larmi të ngjarjeve të tjera të komunitetit. Jackson County Community Theatre ndodhet në 121 W. Walnut Street në Brownstown. 812-358-JCCT

Aktorët e AKTIT Teatri i Komunitetit të Seymour
shpreson të sigurojë rekreacion, argëtim dhe shprehje të talentuar të vlefshëm në Seymour, Indiana dhe komunitetet përreth. Shfaqjet mbahen rreth zonës Seymour.

Lojtarët e qytetit të Crothersville
Disa shfaqje dhe teatro darkash mbahen gjatë gjithë vitit. Grupi gjithashtu sponsorizon ankande, mbledhje fondesh dhe ngjarje të ndryshme. Crothersville Town Players ndodhet në Hamacher Hall, 211 E. Howard Street në Crothersville. 812-793-2760 ose 812-793-2322

Kontrolloni faqet e internetit të shkollës lokale për prodhime të teatrit rinor.

Na Kontaktoni

Ne nuk jemi rreth tani. Por mund të na dërgoni një email dhe ne do të kthehemi tek ju, sapo.

Nuk është i lexueshëm? Ndrysho tekstin. captcha txt